Hírek a TeszVesz laborból: Főoldali ajánlódoboz

főoldali termékajánló doboz

 

Kedves Felhasználóink!

 

Újabb hírek érkeztek a TeszVesz laborból! A friss információk szerint változni fog a bejelentkezés után megjelenő főoldali termékajánló doboz feladata. A főoldal ezen részén eddig kizárólag a saját oldalon megfigyelt vagy az utoljára megtekintett aukciókat láthattátok. Az új termékajánló sokkal használhatóbb lesz, mint eddig!

 

Ezentúl olyan aukciókat találtok majd az ajánlódobozban, amiket a rendszerünk az előzetes böngészéseiteket figyelembe véve ajánl fel számotokra. A változás mindkét fél (vevő-eladó) számára izgalmas megoldást jelenthet a jövőben. Vásárlóként keresgélés nélkül találhattok magatoknak érdekes termékeket, míg eladóként plusz munka és befektetés nélkül juthattok eladási lehetőséghez.

 

Reméljük az újítások elnyerik tetszéseteket!

 

Sikeres aukciózást kívánunk!

 

A TeszVesz Csapata

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Közérdekű

Facebook hozzászólások

2 hozzászólás

 
  • MiskeyS szerint:

    Ötletes az újítás, de én szerettem a legutoljára megtekintett termékek egyszerű visszakeresésének lehetőségét.
    Esetleg egyik soron mehetne az új ajánlat a másik soron a megtekintett termékek, vagy egy váltógomb mint a címoldali ajánlatoknál és ha akarom ezt nézem, ha akarom azt. Ez egy kecske-káposzta megoldás lenne.
    Üdv MS

  • MiskeyS szerint:

    Hát ez előre eldöntött dolog volt, ennek ellenére tartom a véleményem és biztos más is egyet-ért velem. Üdv MS

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.