Szerencseóra epilógus

Vasárnap este tíz fergeteges nap után véget ért a Szerencseóra. Ez idő alatt naponta egy-egy órában ingyenesen tölthettetek fel aukciókat a TeszVeszre. A pontos időpontokat végig homály fedte, hogy még izgalmasabb legyen a játék, egyedül a Teszvesz Facebook rajongói oldalon tettük közzé minden Szerencseóra elején az ingyenes feltöltési lehetőséget. A kampány hatalmas sikerrel zárult, rengetegen töltöttetek fel az oldalra és nagyon sokan velünk voltatok mindvégig a Facebookon. Nem felejtjük el az egész napos (olykor már korán reggel induló és késő estig is eltartó) beszélgetéseket, a nagyszerű sztorizgatásokat, egymás buzdítását és – mert ilyen is előfordult – nyugtatgatását. Tartottunk Szerencseórát reggel, délben és este, alkalmanként több százan beszélgettünk egyszerre, együtt sírtunk, együtt nevettünk. És micsoda számokkal zártunk!

 

A legtöbb feltöltés egyértelműen az első és az utolsó Szerencseórás napon volt. Pénteken (október 1.) 124 ezer, míg most vasárnap (október 10.) 118 ezer aukció került feltöltésre. Panaszra egyáltalán nem lehet okunk, hiszen a “leggyengébb” napon is több mint 70 ezer termék került fel a TeszVesz.hu-ra.

 

A Szerencseóra ideje alatt ezernél is többen csatlakoztatok újonnan a TeszVesz Facebook oldalához! Rengetegen követtetek minket óráról-órára, a legpörgősebb napon 274 lájkolás és 183 hozzászólás érkezett. A legtöbb résztvevő Budapestről, Szegedről, Miskolcról és Törökbálintról(!) követte figyelemmel az eseményeket.

 

Tippelős versenyünkre 120 játékos nevezett, akik közül mariann197902 nevű felhasználónk tippelt a legügyesebben, így övé lett a TeszVesz ajándékcsomag. Mariann mondta meg a legpontosabban, hogy vasárnap este – a Szerencseórák végeztével – hány darab termék lesz fent a TeszVeszen (1056320 db-nál álltunk meg végül, Mariann 1060000-et tippelt). Ezúton is gratulálunk neki!

 

A Szerencseóra ideje alatt összességében több mint egymillió (!!!) holmi került feltöltésre. Az utolsó napon 100 ezer termékkel volt fent több az oldalon, mint a kampány induláskor (a különbség abból adódik, hogy közben eladásra is kerültek, illetve jártak is le termékek folyamatosan). Több mint százezer portéka cserélt gazdát 160 millió forint értékben, 200 ezernél is több licitálással.

 

De a legnagyobb öröm számunkra mégis az, hogy többektől hallottuk: a Szerencseóra hatására próbálták ki először az eladást a TeszVeszen, ráadásul igen nagy sikerrel.

 

Köszönjük mindenkinek a részvételt és a feltöltött sok szép terméket!

 

További sikeres aukciózást kívánunk Nektek!
A TeszVesz Csapata

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Nincs kategorizálva

Facebook hozzászólások

1 hozzászólás

 

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.