Egy évesek lettünk!

Kedves Olvasóink!
Örömmel jelentjük be, hogy holnap lesz pontosan egy éve annak, hogy elindult a Teszvesz Blog! Reméljük, hogy eddigi bejegyzéseinkkel sok örömöt és hasznos tapasztalatokat szereztünk Nektek. Köszönjük az összes hozzászólást, véleményt, amivel ez idő alatt megtiszteltetek minket! Továbbra is nagyon fontos számunkra, hogy olyan hasznos információkat osszunk meg Veletek, amiket alkalmazhattok az aukciózás során. Kérjük, ha van ötletetek, hogy mivel tehetnénk számotokra még érdekesebbé a blogot, írjátok meg nekünk!

Köszönjük, hogy velünk tartottatok és bízunk benne, hogy a jövőben is mellettünk lesztek majd! További sikeres aukciózást kívánunk!

A TeszVesz Csapata

Figyelem! A Teszvesz Blog szülinapja alkalmából szuper meglepetéssel készülünk Nektek! Egyelőre többet nem árulhatunk el, de holnap dél körül itt a blogon mindenre fény derül!

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék: ,
Kategóriák: Közérdekű

Facebook hozzászólások

2 hozzászólás

 

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.