Egy helyett most már kettő

Megújult a TeszVesz Futár!

Kedves Felhasználóink!

Köszönjük Nektek, hogy mostanában egyre többen választjátok a hagyományos postázási mód helyett a TeszVesz Futárt! Mivel semmiképpen nem szerettük volna, hogy a mennyiség a minőség rovására menjen, ezért kicsit megerősítettük csapatunkat. 🙂

Ezúton szeretnénk Nektek bemutatni a Gartrans Futárszolgálatot! Újdonsült szállítónk alacsonyabb árakon dolgozik, és akár a raklapos áruval is megbirkózik. Egyszerűen online rendelhető, és a felvett csomagot 24 órán belül kikézbesíti a címzettnek. További információk ezen az oldalon!

Reméljük, hogy a bővítés meghozza kedveteket, és még többen választjátok a TeszVesz Futárt! Tehát ne feledjétek, mostantól már két cégtől kérhetitek a csomagszállítást!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.