Új játék indul a Teszveszen!

Új játék indul a TeszVeszen!

Téged mennyire dob fel az őszi shoppingolás gondolata? Ugyan kinek van kedve bőrig ázva, fogvacogva, boltról-boltra végigzötyögni a városon vagy sorban állni a szipogó emberek között?

Legyél inkább TeszVeszes és közel félmillió aukcióból válogathatsz éjjel-nappal kényelmesen, akár a kanapédról is. Hogy még nagyobb kedvvel indulj neki a böngészésnek, mától október végéig fantasztikus ajándékokat nyerhetsz a TeszVeszen! Kényeztető alpesi üdülések, önállóan dolgozó porszívók, lélekfiatalító koncertjegyek, pihentető memória párnák és ínycsiklandozó ajándékcsomagok várnak a szerencsésekre!

A játék feltétele, hogy egy összegben legalább 2000 Ft értékben vásárolj a TeszVeszen! A játék során nem nyerteseket, hanem időpontokat fogunk kisorsolni. Ez alkalommal az lesz a nyertes, akinek a vásárlása legközelebb áll a nyerő időponthoz.

További részleteket a nyereményekről és a játékról itt olvashattok.
Gyakran Ismételt Kérdések
Játékszabályzat

Nyeremények:
5 db Téli üdülés a Gasteini-völgybe 3 éjszaka, 2 fő részére, félpanzióval
3 db Porszívó robot – iRobot Roomba 520
30 db Koncertjegy
20 db Novetex Memory párna
30 db Nestle ajándékcsomag

A játék támogatói

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Nincs kategorizálva

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.