Legyél a barátunk!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy harvardi egyetemista fiú, aki egy éjszaka különlegeset álmodott. Az álomból ötlet, az ötletből valóság lett és 2004-ben útjára indult egy új közösségi hálózat, ami szó szerint megrengette a Földet. Ma már a Facebook közel 500 millió aktív felhasználót számlál, fejlődése töretlen. Az oldal itthon is nagy sikernek örvend, már több mint másfél millióan fent vagyunk a Facebookon Magyarországról is.

Év elején mi is elindítottuk rajongói oldalunkat a Facebookon. Fokozatosan, egyre többen csatlakoztatok hozzánk, köszönhetően többek között a TeszVesz Detektív játékunknak. Jelenleg már majdnem négyezren vagyunk. Hogy miért lenne jó, ha Te is csatlakoznál a TeszVesz Facebook oldalához?

  • Fesztelenül beszélgethetsz vagy kérhetsz tanácsot a többiektől.
  • Csillagok, ikonok és számok nélkül, a saját neveden oszthatod meg gondolataid a többiekkel.
  • Folyamatos tájékoztatást kapsz az oldallal kapcsolatosan (CSAK MA aukciók, TeszVesz Detektív, napi vicces és érdekes aukciók, friss hírek, blogbejegyzések stb.).
    Azért van néhány szabályunk is:

  • Ne használj TeszVesz azonosítót, mindenki a saját nevét felvállalva beszélget! (Mi – munkatársak – is a saját polgári nevünkön vagyunk fent a Facebookon.)
  • Ne linkeld saját aukcióidat az Üzenőfalra, nem illik reklámozni! 😉
  • A beszélgetésekre itt is ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a fórumon.

A csatlakozás pofonegyszerű:
Csak kattints a Tetszik gombra és töltsd ki a regisztrációs űrlapot! Keresztnév, vezetéknév, e-mail cím (kétszer), jelszó, nem és életkor megadása után már készen is van a Facebook fiókod. Most már tuti, hogy nem fogsz lemaradni semmiről! 🙂

Várunk!

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Ajánló, Közérdekű

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.