Ruhacsomag dilemma


Már több napja szemezek egy hatalmas zsáknyi kinőtt gyerekruhával. Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy egyenként töltsem fel őket a TeszVeszre vagy inkább több darabot egyben, csomagként? Döntés előtt gondoltam egy kicsit körbeszaglászok az oldalon és döbbenten tapasztaltam, hogy a gyermek ruhacsomagos kategóriában több mint hétezer aukció fut! Ez a mennyiség elég bizonyíték volt arra, hogy eloszlassam eddigi kételyeimet. Viszont továbbra sem voltam biztos abban, hogy hogyan kellene csoportosítani úgy a ruhákat, hogy könnyebben eladhassam. Így inkább tovább böngészgettem, és szerencsére hamar válaszra leltem az aukciók között.

 

Elsőként nemek szerint válogassuk szét a ruhahalmokat, majd bontsuk tovább méretek szerint. Ha jól dolgoztunk, már biztosan lesz néhány dombocskánk! 🙂 Szedjük szét őket kategória (póló, nadrág stb.), majd szezon (nyári, téli, átmeneti) szerint. Ezzel a módszerrel meglepően gyorsan kialakulnak a téli pulóver vagy a nyári nadrág csomagok, amiket már csak mérni és fotózni kell. Próbáljunk meg szép fotókat készíteni a ruhákról, lehetőleg az összes darabról. Ha jó a termékleírás (minden méret meg van adva) és jól láthatóak a csomag darabjai, akkor garantált a siker.

 

A hosszas vizslatás eredményeképpen nyilvánvalóvá vált számomra a teszveszes ruhapakkok sikerének titka. Egy-egy jól összeválogatott csomaggal temérdek időt, pénzt és akár postaköltséget is megtakaríthatunk magunknak. Nem csoda hát, hogy ennyire közkedveltek!

 

Kapcsolódó bejegyzések:
Ha nem elég a galéria
Mérettáblázat HTML kódok

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Hasznos linkek

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.