TeszVesz tippek: Szabadság opció

 

 

A mai bejegyzésben a TeszVesz egyik új és ingyenes szolgáltatásáról lesz szó, melynek a neve Szabadság, és az “Eladás” fül “Eladási beállítások” részében található.

 

A “Szabadság” opció használatával felhívhatod vevőid figyelmét arra, hogy egy általad megadott időközben nem leszel elérhető, így a tranzakciók lebonyolításában késések várhatóak. A szabadság időtartama 3-20 napig terjedhet, és legalább 7 nappal korábban be kell állítanod. Évente 40 napból gazdálkodhatsz, a még felhasználható szabadnapjaidat a rendszer nyilvántartja és kijelzi.

 

Szabadságot beállítani az időpontok kiválasztása után a “Hozzáad” linkkel tudsz. Ha mindent jól csináltál, és elérkezik az időtartam, az érdeklődők és vevőid az alábbi helyeken fognak értesülni róla, hogy a szokásosnál nehezebben tudják felvenni veled a kapcsolatot:

 

– az aukciók oldalán
– a “Kérdések és válaszok a termékkel kapcsolatban” fórumon
– Saját oldaladon
– a vásárlás után kapott értesítőben
– az értékelések leadására szolgáló űrlapon

 

Az opció kikapcsolása két módon lehetséges. Automatikusan, ha lejár a beállított időtartam, illetve manuálisan a Szabadság oldalról. Ez utóbbit bármikor megteheted, így ha korábban érkezel vissza, fontos napokat spórolhatsz.

 

A használattal kapcsolatban bármilyen kérdést szívesen látunk. További sikeres aukciózást!

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: TeszVesz tippek

Facebook hozzászólások

3 hozzászólás

 

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.