Legyél Te is Teszvesz Detektív!

 

Fogadni mernék, már alig várod, hogy láthasd a kedvenc krimisorozatod legújabb részét! Ha ez így van, akkor az estéd már foglalt, de a nap többi részére lenne egy izgalmas ajánlatunk.

 

Szeretsz nyomokat keresni vagy ravasz kérdésekre válaszolni? Tarts velünk, mert hamarosan mi is nyomozásba kezdünk! A detektíves játékunk kizárólag a TeszVesz Facebook rajongói oldalán lesz elérhető. A kezdésig még van néhány nap, addig is jelöld be a TeszVeszt a Facebookon és készülj fel az izgalmakra! Napi nyeremények várják a legügyesebb TeszVesz Detektíveket.

 

Tovább a Facebook rajongói oldalunkra.

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Nincs kategorizálva

Facebook hozzászólások

3 hozzászólás

 
 • trebron-62 szerint:

  Kiváncsi vagyok mi lesz ebböl.

 • minike2 szerint:

  minike2
  Csodálkozom, hogy a Facebookon keresztül megy ez a játék, most szivárgott ki a hír, hogy itt több millió embernek adták ki az adatait???
  Erről tudtatok???

 • pietrox szerint:

  Nem adták ki több millió ember adatait… A Facebook meg főleg nem. Ott csak és kizárólag azok az adatok hozzáférhetőek, amelyeket valaki publikussá tesz. Minden Facebook-felhasználó eldöntheti, hogy mely adatait publikálja, illetve milyen alkalmazásnak, csoportnak, személynek engedélyez hozzáférést az adataihoz.

  (És nem, nem lesz fizetős a Facebook.)

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.