Irány az iskola…


“Már csak néhány nap és elkezdődik az új tanév. A nebulók már alig várják, hogy újra találkozhassanak a rég nem látott osztálytársakkal. A szülők pedig már előre rettegnek a véget nem érő költségektől, hiszen minden évben egyre több pénzbe kerül az iskolakezdés.”

 

Ugye milyen hátborzongatóan hangzik ez a néhány sor? Te már túlestél az idei iskolai nagybevásárláson? Őrület, hogy mennyi minden kell egy gyereknek, ha iskolába megy! Talán a legegyszerűbb, ha leültök a csemetével, és írtok egy listát a szükséges dolgokról.

 

Ha sikerült, akkor sem érdemes még azonnal a kocsiba ugrani, nézzetek körül először a TeszVeszen! Jelenleg is több ezer tankönyv, nyelvkönyv és atlasz közül válogathatsz, súlyos ezreket megspórolva, amit aztán könnyű szívvel elkölthetsz az írószer vagy az iskolatáska kategóriákban. A tornaórákhoz szükséges cuccokért sem érdemes órákig sorban állni az áruházban, a sport és szabadidőruhánál találsz legalább ötoldalnyi aukciót, a temérdek gyerekruháról már nem is beszélve. Semmiképpen se hagyd ki a sulihoz kapcsolódó 1Forintos aukciókat!

 

Segítségként a fenti képen találsz egy rögtönzött gyorslistát. Kattints a szavakra és nézd meg az éppen futó aukciókat!
Spórolj velünk időt és pénzt, vásárolj be a tanévkezdéshez a TeszVeszen!

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Ajánló

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.