TeszVesz tippek: Hogyan vásárolj a TeszVeszen?

 

 

A TeszVeszen hatalmas (több százezres) választékot böngészhetsz napról napra. Annak érdekében, hogy első vagy sokadik vásárlásod is a lehető legsimábban menjen, érdemes elolvasnod útmutatónkat, amit erről állítottunk össze.

 

http://www.teszvesz.hu/country_pages/93/0/education/buyers_guide/index.php

 

A leírás az oldalon való regisztrációtól a termék keresésén át a fizetésig összegyűjti a leghasznosabb tudnivalókat, és tippekkel vegyítve tárja eléd. Ha még ezek után is lenne kérdésed, a bejegyzés alatt vagy a termékfórumon nyugodtan tedd fel!

 

Sikeres vásárlásokat kívánok!

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: TeszVesz tippek

Facebook hozzászólások

1 hozzászólás

 
  • timkon1 szerint:

    Sok esetben nem adnak helyes leírást a termékekről, magyarul hazudnak. Az anyagok sem tartalmazzák azt amit leírnak róla, a játékokat sem megfelelően hirdetik meg. Ezzel átverik az eladókat, és hogy a vevő se kapjon negatív értékelést, természetes, hogy pozítivot ad a vevőnek. Nem valósak a termékekről leírt szövegek! Persze akinek nem inge nem veszi magára.

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.