Védett állatok forgalmazása a TeszVeszen

 

 

Jónéhány állatfaj élő és élettelen egyedeinek, illetve származékainak tartását, illetve kereskedelmét összetett hazai, uniós és nemzetközi jogszabályok szabályozzák. Egyes védett fajok, illetve a belőlük készült termékek forgalmazása tilos, másoké meghatározott engedélyekhez kötött.

 

Ezért kérjük, hogy ilyen tárgyú aukció indításánál körültekintően járj el. Ha megállapítást nyer, hogy az általad feltöltött termék forgalmazása nem szabályszerű, a terméklap törlésre kerül.

 

Ha Te, mint eladó, rendelkezel a megfelelő forgalmazási engedélyekkel, javasoljuk, hogy az engedély szkennelt másolatát is töltsd föl képként, így mind a vásárló, mind a hatóságok számára azonnal látható, hogy jogszerű értékesítésről van szó.

 

A könnyebb tájékozódás érdekében a Vidékfejlesztési Minisztérium kiemelte a leggyakrabban előforduló termékeket és a forgalmazásukkal kapcsolatos lényegi szabályokat. Tájékoztatásuk ide kattintva érhető el!

 

További sikeres aukciózást kívánunk oldalunkon!

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű

Facebook hozzászólások

1 hozzászólás

 

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.