TeszVesz tippek: Biztonsági Központ

 

Az online aukciózásban az egyik legfontosabb szempont a biztonság. Annak érdekében, hogy a TeszVeszt eladóként és vevőként is kockázatmentesen használhasd, összeállítottunk számodra egy segédanyagot. Ebben négy csoportra bontva rengeteg hasznos tanácsot olvashatsz. Lássuk őket egyenként!

 

Biztonságos vásárlás: a TeszVeszen számtalan terméket találhatsz kiváló, a boltinál jóval alacsonyabb áron. Néhány esetben azonban nem árt az óvatosság. A kirívóan olcsó, új, katalógusképpel, 0 vagy kevés pontos eladó által, hosszú szállítási határidővel árult műszaki cikkek, ruhák, ékszerek, órák esetén fontos több szempontra figyelni. Hogy melyek ezek? Kattints ide, és olvasd el!

 

Biztonságos eladás: ebben a részben természetesen senkit nem magától féltünk. Megtudhatod azonban, hogy mi kell a sikeres eladáshoz, mire kell figyelned a szállításnál, illetve miért ne köss üzletet a TeszVeszen kívül! További részletekért kattints ide!

 

Biztonságos fiók: tanácsokat adunk ahhoz, hogy mire figyelj jelszavad megalkotásakor, az oldalra való bejelentkezéskor, valamint hogyan ismerd fel a becsapós leveleket. Bővebben itt!

 

Biztonságos számítógép: az internetezés előfeltétele számítógéped biztonságossá tétele. Azért, hogy ez se okozzon problémát, biztonsági alkalmazásokat, védelmi szoftvereket ajánlunk neked, illetve elmondjuk mire figyelj, amikor nyilvános számítógépet használsz. Nem kell mást tenned, csak ide kattintanod érte!

 

Ha bármilyen kérdés merülne fel benned, nyugodtan tedd fel őket itt vagy a TeszVesz Fórumban. Sikeres és biztonságos aukciózást kívánok!

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: TeszVesz tippek

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.