Hány forintból öltözhetsz fel a TeszVeszen?

Előbb-utóbb eljön az a pillanat egy nő életében, amikor elege lesz aktuális ruhatárából, és újítani szeretne. Ehhez viszont szükség van némi tőkére, ami sajnos nem áll mindig rendelkezésre. Ilyenkor jól jön néhány ötlet, hogy honnan szerezhetünk be elérhető áron, jó minőségű ruhákat. Kíváncsi voltam mekkora összegből tudnék a TeszVeszen tetőtől talpig felöltözni. Kizárólag fix áras (“Megveszem most”) aukciókból válogattam, tehát elképzelhető, hogy licitálással még ennél is jobb árakon szerezheted be gardróbod legújabb darabjait. A képen szereplő ruhadarabokra kattintva válogathatsz a jobbnál jobb aukciók közül. Kellemes vadászatot mindenkinek!

 


 

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.