Nálad vásárolhat borítékos felhasználó?

Van egy olyan opció a saját fiókon belül, amit általában mindig elfelejtünk átállítani és ez akár forgalomkiesést is jelenthet… Nálad vásárolhat borítékos felhasználó?

 

A kérdés jogos, hiszen az alapbeállítás az, hogy a rendszer NEM engedélyezi a még nem aktivált (borítékos) felhasználók vásárlásait. Ha nem tudod, miről beszélek, akkor kattints gyorsan erre a linkre és nézd meg a saját fiókodban lévő beállítást.

 

Ha elfogadsz egy jó tanácsot, akkor pipáld ki még most az “Engedélyezem, hogy a fiókjukat nem aktiváló felhasználók is használhassák a “Megveszem MOST” opciót!”.

 

    Előnyök:

  • Bővül a lehetséges vevőid köre, így nagyobb eséllyel adhatsz el.
  • Több aukciót zárhatsz sikeresen, hiszen sokan érkeznek a keresőkön keresztül a Teszveszre, konkrét terméket vagy szolgáltatást keresve.
  • Gyors bevételre tehetsz szert, hiszen ezeknek a vásárlóknak nincs idejük várni az aktiválásra, azonnal szeretnének vásárolni.

 

A bizonyítékképpen érdemes belenézni a TeszVesz Fórumon napi szinten nyíló “Segítség! Miért nem tudok vásárolni?” című topikokba. Ha nem szeretnéd, hogy a vevőid hasonló gondokkal küszködjenek, akkor állítsd át most az opciót! Érdemes…

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.