Bikini mustra

Egy pár napja még úgy gondoltam, hogy idén nyáron egyáltalán nem lesz szükségem fürdőruhára, de tévedtem! Egyik napról a másikra berobbant a kánikula, és most itt állok egy rakat esernyővel és gumicsizmával, fürdőruha nélkül… Vakáció lévén esélyem sincs a gyerekekkel együtt elindulni vásárolni, így a szokásos teszveszes mentőövem felé nyúlok. Megyek és gyorsan rákattanok a fürdőruha kategóriára, hátha találok valami nekem valót! Szerencsére most sem kellett csalódnom, hiszen a választék szuper. Most is több mint négyezer (!) fürdőruhás aukció fut, lehet bőven válogatni. A “vadászat” előtt azért még körbeszaladtam a neten, mert kíváncsi voltam mi lesz az idei trend a strandokon.

 

2010 nyarán őrült kavalkád mutatkozik a fürdőruha divat terén. A divatmagazinok és női oldalak szerint idén olyan sokszínű a trend, mint még talán soha. Szinte minden megengedett: az egyberészes, a tankini és a bikini is. A strandok legnagyobb durranása most is a monokini (ez már nem az amire gondolsz…) és a trikini. Ha az alakod tökéletes, akkor nyugodtan felveheted, biztos a siker. Fazonban is széles a repertoár, lehet félvállas és pántnélküli vagy a deréknál kiemelt öves megoldású, tényleg csak az ízlésünk szabhat határt. Színekben a “fűszeres” árnyalatok (sáfránysárga és tűzpiros) tarolnak. A legmenőbb fürdőruha a fémes hatású vagy a farmer anyagból készül. Minták terén ismét hódítanak a csíkok, főleg a matrózos kék-fehér változat. Ha kedveled a vagányabb stílust, akkor válassz magadnak batikolt vagy szegecses fürdőruhát.

 

Nem könnyű eldönteni milyen stílust kövessünk idén nyáron, de ami biztos és talán a legfontosabb, hogy: legyen bármilyen divat, olyan fürdőruhát válassz magadnak, amiben jól érzed magad! 🙂
Jó pancsolást Mindenkinek!

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Ajánló

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.