TeszVesz tippek: Készíts jobb aukciókat!

 

 

Minden eladó célja, hogy termékeit a lehető leggyorsabban és a legmagasabb áron értékesítse! A sikeres eladást azonban rengeteg apró tényező befolyásolja. Ha sorra vennénk őket, a legfontosabbnak vitathatatlanul a termék bemutatását, leírását találnánk. Sokszor bizony nem elég a márkanév, típus, állapot egy sorban való feltüntetése. A hiányos leírás általában komolytalan vevőket vonz!

 

Ügyfélszolgálatunk rengeteg olyan problémával találkozik nap, mint nap, amely a nem elég részletesen megszerkesztett aukciókra vezethető vissza. Pontatlan, esetleg meg nem adott postaköltség, homályos fotó, a termék hibáinak „elfelejtett” feltüntetése… mind-mind rontja az esélyt arra, hogy az eladni kívánt tárgy vagy szolgáltatás vevőt találjon.

 

Annak érdekében, hogy a leggyakoribb hibákat elkerüld, és minél magasabbra növeld eladásaid számát, összeállítottunk egy segédanyagot. Ebben mindent megtalálsz, ami a sikeres aukcióhoz kell, konkrét példákkal illusztrálva. A leírást ide kattintva érheted el!

 

Kérdéseidet, tapasztalataidat itt, illetve a TeszVesz Fórumban oszthatod meg. Sikeres aukciózást kívánok!

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: TeszVesz tippek

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.