Változás a sablonok árusításával kapcsolatban!

Kedves Felhasználóink!

 

Értesítünk Benneteket, hogy az alábbi változásokat vezetjük be a TeszVeszen árult internetes (web, aukció, saját oldal, stb.) sablonok területén:

  • Minden termék/szolgáltatás kizárólag a Számítástechnika főkategórián belül az újonnan létrehozott Internet, web kategóriában hirdethető
  • Az aukció kizárólag akkor minősül szabályosnak, ha Felhasználási feltételeink VII./1.3-as pontjának ide illő része teljesül. Azaz: az eladónak rendelkeznie kell a szerzőtől származó vagyoni jogokkal az adott fájl értékesítésére, terjesztésére vonatkozóan (ez legtöbbször akkor lehetséges, ha ő maga a szerző, vagy a kiadó), valamint a termékleírásnak tartalmaznia kell az alábbi szövegű nyilatkozatot: “Az aukció indításával kijelentem, hogy a meghirdetett termék értékesítési, terjesztési jogával rendelkezem”.

Ezentúl tehát kizárólag olyan sablont lehet árulni a TeszVeszen, amelynek minden elemét az eladó saját kezűleg készítette. Az internetről letöltött fájlok (képek, ikonok, stb.) csak a szerzőtől származott engedéllyel használhatóak. Felhívjuk továbbá figyelmeteket az alábbi szabályokra:

  • A TeszVeszen különösen tiltottak olyan termékek, szolgáltatások, tartalmak, amelyek bármilyen módon sértik valamely harmadik fél jogait, ideértve, nem kizárólagosan, a védjeggyel, szerzői joggal, szabadalommal, személyiségi vagy kegyeleti joggal való visszaélést.
  • E-mailben vagy más elektronikus úton aukción értékesített termék nem küldhető. Amennyiben egy felhasználó szoftvert, elektronikus formátumban megtalálható dokumentumot értékesít, azt csak és kizárólag valamilyen adathordozón rögzítve juttathatja el a vevőnek (pl. CD, DVD, pendrive küldése postán, futárszolgálattal vagy átadása személyesen).

Az érintett aukciók módosítására 15 nap határidőt adunk! A határidő lejárta után a nem megfelelő kategóriában szereplő (de szabályos) aukciók áthelyezésre, a szabálytalan aukciók törlésre kerülnek.

Megértéseteket köszönjük!

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Közérdekű

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.