TeszVesz tippek: Szállítási cím megadása

 

 

Sokat vásárolsz a TeszVeszen, és szeretnéd a fiókod adatai között beállított lakcím helyett máshova kérni a postázást? Erre szolgál a szállítási cím megadása menüpont.

 

Itt két fülön keresztül tudod beállítani az adatokat. Szállítási cím alatt érdemes tartózkodási helyed, esetleg egy postafiók címét megadni. Az irodai cím akkor bizonyulhat hasznosnak, ha sokat dolgozol, nem tartózkodsz otthon, és szeretnéd a munkahelyeden kézhez kapni a vásárolt termékeidet.

 

Elkészültél a beállításokkal, de nem tudod az eladó melyik címedet fogja megkapni? A válasz egyszerű. Azt, amelyiket a vásárlás utáni szállítási opciók űrlap kitöltésekor kiválasztod. Az űrlapot a vásárolt termékeid között, a “További lehetőségek” lenyíló menüsorban található “Szállítás és fizetés részletei” linkre kattintva érheted el!

 

Reméljük, ezúttal is segítségedre tudtam lenni. Sikeres aukciózást kívánok!

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: TeszVesz tippek

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.