Szabadságra mentem!

Már mindent bepakoltam, a csomagok útra készen várakoztak az előszobában. Még néhány pillanat itthon, és végre elkezdődhet az idei nyári szabadság. Remélem semmit nem felejtettem el! Kicsit olyan érzésem lett, mintha valami kiment volna a fejemből. És ekkor belém hasított a felismerés… Jesszus, mi lesz az aukcióimmal? Senkinek nem kívánom a következő perceket, éppen ezért az ehhez hasonló infarktusos jelenetek elkerülésének érdekében, tegyél meg néhány egyszerű óvintézkedést még indulás előtt a TeszVeszen.

 

Aukció időzítés

Ha nem szeretnéd leállítani az aukciókat a nyaralás idejére sem, akkor időzítsd úgy őket, hogy nagyjából a hazaérkezésedkor járjanak le. Minden információt írj le a termékleírásban, hogy minél kevesebbet kelljen kérdeznie a vevőnek.

 

Automatikus újralistázás

Ha nem szeretnél az aukciók indításának beállításával bajlódni, akkor egyszerűen állítsd be a termékeknél az automatikus újralistázást. Így a sikertelen aukciók nélküled is újra elérhetőek lesznek az oldalon.

 

Szöveg hozzáadása

Közvetlenül a futó aukcióknál is jelezheted a távollétedet a többi felhasználónak. Ezen az oldalon a “szöveg hozzáadása” opcióval tudsz írni az összes olyan aukcióhoz, amit kijelöltél.

 

Automatikus értesítés

Sokan nem szeretik világgá kürtölni, ha hosszabb ideig nincsenek otthon. Számukra tökéletes megoldás lehet a vevőknek küldött automatikus üzenet. Az eladási beállításokon belül az “Üzenet a vevőnek” opciónál tudod beírni a szöveget. Ezt az üzenetet csak azok a felhasználók kapják meg, akik vásároltak Tőled.

 

Vigyázz a fix áras aukciókkal, mert ezeket bármikor leüthetik! Tehát ilyeneket csak akkor indíts, ha a nyaralás alatt is biztosítani tudod a terméket vevőidnek.

 

Ha van mobil interneted, akkor könnyedén nyomon követheted a licitálóidat. Ebben a bejegyzésben olvashatsz bővebben erről a témáról.

 

Nagyon jó pihenést kívánunk minden éppen nyaraló vagy szabadságra készülődő felhasználónknak!

 

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Közérdekű

Facebook hozzászólások

3 hozzászólás

 

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.