Ha nyaralás, akkor TeszVesz!

 

Minden évben ugyanoda mentek nyaralni, és jó lenne már egy kis változatosság? Szeretnéd egy kicsit megúszni a főzést, takarítást, és végre ténylegesen pihenni a nyaralásotok alatt? A megoldást most tálcán tesszük eléd…

 

A mai napon beindul az utazási láz a TeszVeszen! Idén nyáron egy egyszerű kattintással meglepheted magadat és családodat egy szuper belföldi nyaralással. Két héten keresztül minden nap egy fix árú, extra kedvezményes szállásajánlattal várunk Téged a főoldalon! A felhozatal most sem lesz unalmas. Magyarország minden részéről találhattok utazási aukciót, így érdemes folyamatosan visszanézni!

 

Csomagolj be gyorsan, és legyél készenlétben! Lehet, hogy holnap éppen olyan ajánlattal várunk majd, amiről mindig is álmodtál! Ez tényleg egy különleges lehetőség lesz, használd ki mindenképpen!

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Nincs kategorizálva

Facebook hozzászólások

2 hozzászólás

 
  • eddina szerint:

    Szia Tünde!

    Most is eláruljátok előre milyen ajánlatok lesznek?:)

  • teszvesztunde szerint:

    Szia!
    Konkrét hotel neveket nem árulhatunk el előre, de az biztos, hogy még a héten találkozhattok soproni, zalakarosi és dobogókői ajánlatokkal is. Mindenképpen figyeld a főoldalt!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.