TeszVesz tippek: TeszVesz futár

 

Sikerült eladnod egy nagyobb terjedelmű, értékű tárgyat, és nem szeretnéd a postás kezére bízni? Használd a TeszVesz PPS futárt!

 

A szolgáltatást majdnem pontosan 1 éve indítottuk, és azóta folyamatos megbízhatósággal működik! Futárunk segítségével akár már 1000 Ft-ért elvitetheted vevőidnek a megnyert terméket. A csomag felvétele saját lakásodon történik, a kézbesítés pedig általában az átadástól számított 1-2 napon belül lezajlik. A leggyakoribb kérdésekre ide kattintva kaphatod meg a választ!

 

A díjszabás igen kedvező, ráadásul tavaly óta csökkentek az árak! A profizmus, gyorsaság, biztonságos kézbesítés, mind-mind amellett szól, hogy kipróbáld szolgáltatásunkat. A megrendelést egy online űrlapon keresztül elintézheted, kérdéseidet pedig 06-20-243-5099-es számon, valamint munkanapokon 9 és 15 óra között az info@ppsfutar.hu címen teheted fel!

 

Eredményes aukciózást, és sikeres termékszállítást kívánok!

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék: ,
Kategóriák: TeszVesz tippek

Facebook hozzászólások

2 hozzászólás

 

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.