TeszVesz tippek: Vízjel

 

Mi jut eszedbe, ha meghallod ezt a szót? Deák Ferenc, Szent István, Bethlen Gábor, esetleg gróf Széchenyi István? Ha  hiszed, ha nem, a bankjegyek megjelölésén kívül másra is lehet használni a vízjelet, fontos szerepe van az aukciózásban is! Mire szolgál, hogyan állítsuk be? Erről szól legújabb bejegyzésem.

 

A vízjel a másolás, hamisítás elleni védekezés fontos eszköze. Napjainkban az elektronikus képek megjelöléséhez is használják. A TeszVeszen is van lehetőséged arra, hogy aktiváld és beállítsd ezt a szolgáltatást. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy az „Eladások” fül alatt megkeresed a Vízjel menüpontot. A bejövő oldalon a lehetőségekhez mérten testreszabhatod a megjelenést. A vízjel mérete és a szöveg (mindenkinek a saját felhasználóneve) ugyan nem állítható, az elhelyezkedés, szín és az áttetszőség foka azonban igen. Ha elkészültél, érdemes kipipálni a minta alatt található kis négyzetet. Ennek bejelölésével ugyanis minden újonnan indított aukciód automatikusan megkapja a vízjelet. Amennyiben ezt kihagyod, az eladási űrlap „Vízjel” sorában tudod kiválasztani az opciót.

 

Milyen előnyökkel jár a használat, mire kell figyelni? Képeid védve lesznek attól, hogy más használja fel őket hasonló termékei eladásához. Ha a vízjel használata ellenére ez mégis megtörténne, az ügyfélszolgálat jó eséllyel intézkedni tud! Kérjük, a vízjelet csak olyan képekhez használd, amelyet valóban Te készítettél! Gyártó által készített, illusztrációként feltüntetett fotók esetében tilos a vízjel alkalmazása!

 

Esetleges kérdéseidre itt, valamint a TeszVesz Fórumon kaphatsz választ! Sikeres aukciózást kívánok!

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék: ,
Kategóriák: TeszVesz tippek

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.