Játékos jótékonysági aukciók a gyerekekért!

Az utóbbi napokban olyan döbbenetes események sora sokkolta hazánkat, ami ritkán látható összefogásra sarkallta az embereket. Talán még soha nem kapott ekkora figyelmet Magyarországon a jótékonyság, a másokon való önzetlen segítés. Az árvízen kívül azonban van más olyan ijesztő probléma is, ami folyamatos figyelmet igényel.

 

Legalább 20.000 gyermek kizárólag csak a közintézményekben (iskola, óvoda) jut megfelelő mennyiségű és minőségű meleg ételhez! Ezen szeretne segíteni a Gyermekétkeztetési Alapítvány, a “Mindenki ebédel” program keretén belül. Minket, és ezáltal Titeket ért az a megtiszteltetés, hogy partnerként lehetünk jelen e nemes cél érdekében!

 

 

18 magyar híresség ajánlott fel 1 Ft-os licitre egy vagy több, szívéhez nagyon közel álló tárgyat! A sztárok között szerepel Kálloy Molnár Péter, Várkonyi András, a Quimby zenekar, Erdélyi Mónika, Zimány Linda, Ada, és még sorolhatnánk. A teljes névsort, valamint a játékok listáját ezen az oldalon tudjátok megnézni!

 

Az aukciók már elindultak, és június 20-ig tartanak. Licitálj bátran, hiszen minden nyertes az ereklyén kívül ajándékot is kap, ami nem más, mint egy két személyre szóló Toy Story 3 IMAX 3D mozijegy a Fórum Hungary felajánlásával!

 

Mi bízunk Bennetek, és biztosak vagyunk abban, hogy a jótékonysági aukciók befejeztével egy fantasztikus összeggel járulhatunk hozzá a “Mindenki ebédel” programhoz!
Előre is köszönjük a segítséget minden licitálónak!

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Nincs kategorizálva

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.