Átadtuk a játszóteret!

TeszVesz játszótér Szigethalmon

 

Már nagyon vártunk erre a napra! Most szombaton végre hivatalosan is átadhattuk a szigethalmi gyerekeknek a játszóteret és a többi nyereményt. Éppen ezen a hétvégén ünnepelték a Szigethalmi Városnapokat, így az átadó ceremónián még többen voltak jelen, mint amire számítottunk. A mesekönyvek, naptárak és a babzsákfotelek a könyvtárban kaptak helyet, a babaházzal pedig a legkisebbek játszhatnak majd a bölcsődében. A képeken láthatjátok a már elkészült játszóteret, illetve a facebookon további fotókat is találhattok az átadóról és az építkezésről:

 

Facebook TeszVesz játszótér

 

A környéken nincsen másik játszótér, így nagyon reméljük, hogy sok-sok helyi és környékbeli kisgyereknek fog önfeledt kikapcsolódást nyújtani a park. Jó szórakozást Mindenkinek!

 

TeszVesz játszótér Szigethalmon

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű

Facebook hozzászólások

3 hozzászólás

 

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.