TeszVesz tippek: Vásárlókra vonatkozó korlátozások

 

Minél tapasztaltabb az ember eladás terén, annál nagyobb igény mutatkozhat arra, hogy a nem kívánatos vásárlásokat korlátozza. A TeszVeszen erre két mód nyílik.

 

Az egyik az ún. “Megveszem MOST korlátozás“. Itt kép opció közül választhatsz. Az egyik (alapvető beállítás) szerint azok a felhasználók, akik még nem aktiválták a fiókjukat (tehát ott a boríték ikon a nevük mellett), nem vásárolhatják meg azonnal a termékeidet. Ha ezt fel szeretnéd oldani, válaszd a következő lehetőséget, amellyel engedélyezed, hogy a fiókjukat nem aktiváló felhasználók is használhassák a “Megveszem MOST” (régebben Licit nélkül) opciót!

 

A másik, a feketelista. Akit ide felveszel, az hozzászólást ugyan tud írni a termékeidhez, vásárolni, illetve licitálni aukcióidon azonban nem képes. A feketelistára való felvétel nagyon egyszerű. Mindössze meg kell adni az illető felhasználónevét, valamint érdemes kitölteni a megjegyzés rovatot is. A műveletről értesítő nem megy ki. Ha már legalább egy személyt hozzáadtál a feketelistádhoz, megjelennek a kizárt felhasználók. Mindegyik mellett láthatsz egy kis négyzetet, amelyet kipipálva, majd ezután a “Törlés” gombra kattintva megszűnik a tiltás.

 

A felsoroltakon kívül a vásárlók egyéb korlátozására nincs lehetőség. Remélem a felsorolt kettőre sem lesz szükséged. Sikeres aukciózást kívánok!

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: TeszVesz tippek

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.