Gyereknapi meglepetés a TeszVesztől!

Ha vannak már csemetéitek, akkor biztosan tudjátok, hogy mit ünneplünk most vasárnap. Persze, hogy a gyereknapot! Ezen a napon temérdek program várja országszerte a kicsiket és a nagyokat egyaránt. Mi sem szeretnénk lemaradni, ezért szeretnénk Titeket meglepni egy igazán különleges ajánlattal!

 

Hogy konkrétan mi lesz a meglepetés, az egyelőre titok. De annyit azért elárulhatok, hogy amikor elmeséltem az öt éves kisfiamnak, csak annyit mondott rá: “Anya, ez csúúúúcs!”

Készüljetek fel, mert az ajánlatok száma véges. Találkozzunk szerda délelőtt a TeszVesz főoldalán! Hozd a naptáradat is, szükség lehet rá!

Eljött az idő, szabad a gazda! 🙂

Kedvezményes családi belépő a Sárvár Fürdőbe

bővebb információk

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Nincs kategorizálva

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.