TeszVesz tippek: TeszVesz Fórum

 

 

Szeretnél az aukciózás fáradalmai után egy kicsit beszélgetni? Elakadtál valamiben és azonnali, sürgős segítségre lenne szükséged? Használd a TeszVesz Fórumot! Nézz be Te is erre az egyedi, közvetlen hangulatú helyre, ahol:

 

* Kérdéseidre tapasztalt felhasználóinktól gyorsan választ kaphatsz.
* Értesülhetsz az oldalt érintő változásokról, fejlesztésekről.
* Értesülhetsz az aktuális nyereményjátékokról.
* Kapcsolatba léphetsz a TeszVesz munkatársaival.

 

A fórumot naponta több százan használják, és ennél is jóval nagyobb létszámban olvassák. A belépéshez csak kattints a felső menüsorban található fórum szóra! A bejövő oldalon láthatod a témaköröket, mindegyik alatt fel van tüntetve mire szolgál. Ha belépsz az egyikbe, láthatod a topikokat, a szerzőjüket, a hozzászólások számát, valamint az utolsó válasz dátumát. Nyugodtan olvasgass, fedezd fel a terepet. A beszélgetéseknek csak szabadidőd szabhat határt, mi mindössze arra kérünk, hogy tartsd be az ide vonatkozó Felhasználási feltételeket!

 

Következő tippünk a fórum lehetséges beállításairól fog szólni. Remélem, addigra Téged is aktív fórumozóink között köszönthetünk. Jó szórakozást!

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék: ,
Kategóriák: TeszVesz tippek

Facebook hozzászólások

1 hozzászólás

 
  • Mónika szerint:

    Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy már másodszor kaptam fizetési felszólítást, pedig töröltem a regisztrációm és így nem is tudtam belépni sem befizetni a 785Ft-ot, sem pedig kapcsolatfelvételt kezdeményezni. Ilyenkor mi a teendő?

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.