Mobilról is könnyedén

Licitálj a  mobilodról!
Tudtad, hogy a TeszVesz bárki számára elérhető már akár útközben is? Nem kell hozzá semmi más, csak egy mobiltelefon és Te. Pötyögd be mobilod internetböngészőjébe a http://m.teszvesz.hu/ címet és azonnal az induló oldalon találod magad.

 

Itt láthatod a már jól ismert ikonokat. Minden ugyanúgy működik, mint a webes oldalon, csak kicsiben! Egyszerűen nézelődhetsz az aukciók között, és licitálhatsz vagy akár figyelőbe is teheted a neked tetsző termékeket. Minden aukciónál megtalálod az információkat külön fülön (szállítás és fizetés, termékfotók, termékleírás).
Ha éppen a saját futó aukciódat szeretnéd ellenőrizni, pár lépéssel ezt is megteheted. Minden lényeges opciót megtalálsz a saját oldalon belül, legyen az futó-, eladott- vagy megfigyelt aukció. Sőt, még az értékeléseidet is megnézheted!

 

Tehát mostantól ne mérgelődj, ha nem érsz haza időben a kinézett aukció végére! Az egész csak rajtad múlik! Kapd elő a mobilod és legyél a licit győztese, bárhol is vagy éppen!

 

Licitálj a  mobilodról!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.