TeszVesz tippek: RSS csatornák

 

 

Két héttel ezelőtt a TeszVesz Segéd egyik hasznos funkciójáról, az e-mail küldésről esett szó. Amennyire az megkönnyíti az eladók munkáját, legalább annyira hasznos a vásárolni vágyók számára az RSS csatornák használata!

 

Egész nap hozzáférsz az internethez és szeretnél azonnal értesülni az újonnan meghirdetett termékekről? A “ki korán kel, aranyat lel” igazság a TeszVeszen is érvényes! Ha kész vagy megismerni és használni az RSS-t, pénzt takaríthatsz meg! Segítségével nagy esély van rá, hogy mindig Tied lesz a legolcsóbb, legjobb és legegyedibb termék az általad keresettek közül. Mire a többiek észlelnék a lehetőséget, Te már rég az átvételt egyeztetheted az eladóval. Olvass tovább, érdemes!

 

Az RSS csatorna egy alternatív módja a webes tartalmak böngészésének. Segítségével úgy követheted egy weblap tartalmának változását, hogy nem kell megjelenítened az oldalt. Használatával feliratkozhatsz kedvenc eladód vagy egy kategória újonnan indított aukcióira, keresési eredményekre, a kiválasztott fórum topikjaira, valamint a TeszVesz híreire és közleményeire. Ezeket mind Saját oldaladon, az RSS csatornák menüpontban tudod megtenni, illetve a kategóriákat böngészve, a képernyő jobb felső sarkában is rendre találkozhatsz a linkkel.

 

A csatornák hozzáadása és kezelése külön útmutatóban található meg, amit ide kattintva érhetsz el! A rajtuk keresztül jövő információk kezelésének sok módja van. A megjelenítésre használhatók külön telepítendő programok, de akár a böngésződbe beépített bővítmények, illetve egyes weboldalak is. A számodra tökéletes módszert neked kell megtalálnod, de a tapasztalt felhasználók ebben biztosan segítenek. Ötletet és tapasztalatot cserélni itt a blogban, és a TeszVesz Fórumon is lehet!

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék: ,
Kategóriák: TeszVesz tippek

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.