Töltsd magad újra a TeszVeszen

Akciós vocherek a TeszVeszen!
Minden reggel fáradtan ébredsz, és alig várod az estét, hogy újra bedőlhess az ágyba? Egész nap rosszkedvű vagy és levert? Ezek bizony a tavaszi fáradság tipikus jelei. Igaz, hogy a nyári szabadság még fényévekre van tőlünk, de néhány pihenéssel töltött nap után most újra erőre kaphatsz!

 

Tarts velünk május 2-ig, mert szenzációs utazási ajánlatokkal várunk naponta a TeszVesz főoldalán!

 

Április 19-től minden nap két hazai wellness hotel extra kedvezményes szállásajánlatot tartalmazó aukciót indít a TeszVeszen. A választék fergeteges lesz, hiszen napról-napra újabb szállodákat találsz majd a főoldalon. Sopron, Hajdúszoboszló, Ságvár, Hévíz vagy akár Dobogókő… Válogass kedvedre a kétszemélyes és a családi voucherek között! Szerezd meg az egyiket vagy akár többet, és töltsd magad újra!

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Nincs kategorizálva

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.