TeszVesz tippek: Szállítási költség sablon

 

 

Új rovattal jelentkezünk!

 

Mostantól minden héten be fogunk mutatni egyet a TeszVesz kevésbé ismert, ám annál hasznosabb funkciói közül. Ezeknek az információknak a segítségével gyorsabbá, kényelmesebbé és hatékonyabbá teheted az aukciózást.

 

Az első téma: Szállítási költség sablon

 

A sablonokat ugyan sok eladó használja, jóval többen azonban nem ismerik vagy nem tartják lényegesnek. Pedig mennyivel megkönnyíti az eladást! Ráadásul az eddigi 5 helyett immár 8 különböző sablont lehet létrehozni! Segítségükkel elmentheted akár a Magyar Posta teljes, súlyhatárok szerinti díjszabását (ajánlott ennek megfelelő nevet adni, pl: 100-250 gramm)! Hogy ez miért jó? Mert így nem kell minden aukciónál keresgélned, elég a súly szerinti kategóriát kiválasztanod az eladási űrlapon és a rendszer automatikusan betölti az elmentett adatokat. Az aukcióid könnyen átláthatóak és szabályosak lesznek!

 

Meghoztuk a kedved? Ha szeretnéd kipróbálni, az alábbi linken keresztül tudsz újakat létrehozni vagy az eddigieket módosítani: http://www.teszvesz.hu/myaccount/price_lists.php

 

Kérdésed, véleményed itt, vagy a TeszVesz Fórum “Eladás” részében is felteheted. Sikeres aukciózást kívánunk!

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: TeszVesz tippek

Facebook hozzászólások

6 hozzászólás

 

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.