Az Év TeszVesz Közössége 2010 – még mindig van esély


Jövő hét csütörtökig még mindig van esély az értékes TeszVeszes ajándékcsomag megszerzésére! 2010. április 15-ig várjuk saját készítésű képeiteket Fotópályázatunkra, melyeket ezen az oldalon tudtok elküldeni nekünk. A lényeg, hogy a beküldött fotó témája valamilyen kapcsolatban legyen az Év TeszVesz Közössége játékunkkal, vagy magával a TeszVesszel.
Bal oldalt egy kis ízelítőt láthattok a repertoárból: Ő Alida, az egyik négylábú Teszvesz kedvelő.
Szívesen látnánk még sok ehhez hasonló kedves vagy vicces fotót.
Ne felejtsétek el, hogy Ti fogjátok eldönteni melyik lesz a legjobb!

 

Vannak híreink az Év TeszVesz Közössége játékunkkal kapcsolatban is, mely lassan a végéhez érkezik. Már csak néhány hét választ el minket attól, hogy végre kiderüljön melyik település nyerte meg a rönkfa játszóteret és a többi értékes ajándékot. Mi már nagyon várjuk ezt a pillanatot!

 

Ha esetleg még csak most hasított beléd a felismerés, hogy milyen jó lenne nálatok is egy ilyen játszótér a gyerkőcöknek, akkor se pánikolj! Van még pár napod a szervezkedésre, plakátragasztásra stb. Minden kezdet nehéz, de talán a legegyszerűbb és leggyorsabb módja az információátadásnak az online felület. Küld gyorsan szét a barátaidnak, ismerőseidnek ezt az “Add Tovább!” levelet ! Ha használsz facebookot, iwiwet vagy twittert, tedd ki az üzenő falra a felhívást!

 

Szerencsére már nagyon sok település felismerte az Év TeszVesz Közössége játékban rejlő lehetőségeket és egyre több helyen látjuk viszont a játékról szóló felhívásunkat:
habostorta.hu, napocska.hu, kalkulus.hu, szuloklapja.hu, Bük város honlapja, Harta nagyközség honlapja, Szentgotthárd város honlapja, Dévaványa honlapja és Nagymaros honlapja.

 

Az utóbbihoz egy lelkesítő fórumhozzászólás is tartozik:
“Nagymaros is beszállt a versenybe és szeretnénk nyerni! Plakátok üzletekben, iskolákban, ovikban, hirdetési felületeken kitéve, mindenki beszervezve… Megjelenik a helyi újságban is a felhívásunk, felkerült a helyi kábeltévé oldalára is…szóval belehúztunk…reméljük sikerül! Jó versenyzést mindenkinek!” (maszi69)

Minden versenybe szálló közösségnek szeretnénk nagyon sok regisztrálót és kitartást kívánni az utolsó hetekre!

Utolsóként még egy jó tanács: ne feledjétek, hogy csak az aktivált fiókkal rendelkező felhasználókat számíthatjuk bele a versenybe, ezért ha lehetséges, inkább a banki utalásos aktiválást alkalmazzátok. Ez a gyorsabb aktiválási mód, kb. 2-3 munkanapot vesz igénybe.

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Nincs kategorizálva

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.