Az Év TeszVesz Közössége 2010 – támogatók és partnerek

Az április végéig tartó Év TeszVesz Közössége versenyünkkel kapcsolatban már sok mindenről olvashattatok, de a nyereményekről eddig még nem esett szó. Pedig ez az egyik legfontosabb dolog az egész versenyben, hiszen ezekért a díjakért szállnak ringbe a különböző faluk és városok lakói.
Lássuk akkor a megnyerhető díjakat és a díjak felajánlóit:

 

Woodwork Hungary Kft.
A fődíj egy másfél millió Forint értékű, gyönyörű és időtálló rönkfa-játszótér. A gyerekek imádni fogják, hiszen minden megtalálható lesz rajta, amit egy lurkó elképzelhet magának: kéttornyú vár mászófallal, csúszda, 2 hinta, kis traktor pótkocsikkal és egy mérleghinta. Ennek a játszótérnek nemcsak a gyereknél lesz sikere. Néhány paddal kiegészítve egy igazi közösségi teret alakíthattok ki, ahol mindennap jól esik majd a beszélgetés.

Kattints erre a linkre és nézd meg a ronkfajatek.hu oldalát!

 

 

Blup Group Kft.
A következő díj 4db Maharadja Junior babzsákfotel (64x45cm), amit kifejezetten a kicsikre szabtak (2-6 éves korig). Köztudott, hogy ezek a fotelek híresek kényelmükről és strapabíró képességükről. Végre egy fotel amire nem kell vigyázni! Mindenféle ugrálást és dögönyözés elviselnek, így tökéletes bútorai lehetnek egy óvodának vagy akár egy bölcsődének is. Érdemes megnézni a teljes választékot is!

Kattints ide a blup.hu megnyitásához!

 

 

Pozsonyi Pagony Kft.
Ki ne hallott volna már a Pagony gyerekkönyvekről? Óriási választékuk között biztosan megtaláljuk a csemeténk életkorának legmegfelelőbb mesekönyvet. A nyertes összesen 30db mesekönyvet vihet haza! A pagony.hu felajánlása 10db Lila Prap:1001 mese, 10db:Tony Ross:Kishúgot akarok! és 10db Paulovkin Boglárka: Róka és Egér új otthont keres.

Ha szívesen elolvasnád a könyvek tartalmát, akkor kattints a pagony.hu oldalára!

 

 

Traff.hu
Nemrég indult az oldal, de bátran állíthatom, hogy máris a gyerekek egyik nagy kedvence. A traff.hu játék közben tanítja a srácokat a biztonságos közlekedés szabályaira. Az olvasni nem tudó pöttömökre is gondoltak, a szöveg mellett hanggal is segítik a kicsiket az oldalak közötti navigációban. A traff.hu felajánlása 10db Traff mesekönyv: Zsiga Traff Parkba költözik és 20db 2010-es Traff naptár.
Gyere és nézd meg milyen jó ez az oldal!

 

 

Játékbirodalom
Ő az egyedüli “egyszemélyes” partnerünk. Egyéni vállalkozóként találkozhattok vele a TeszVesz oldalain is. Többféle márkás játékkal foglalkozik, ezért ha valamit nem találsz sehol, ő biztosan segít neked a beszerzésben. A játékbirodalom felajánlása egy fából készült és egyedileg festett álomszép Le Toy Van bútorozott babaház, a hozzátartozó családdal együtt.
Ha szeretnéd megnézni a további termékeit, akkor kattints ide!

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Nincs kategorizálva

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.