Könyvvásár a TeszVeszen – Slágerkönyvek nagy árengedménnyel


Tudtátok, hogy beköltözött egy egész könyvesbolt a TeszVeszre? Aki szeret olvasni (és ki ne szeretne…), arra szó szerint Kánaán vár a BookHouse oldalain. Hatalmas választék (több mint tízezer könyv) nagy árengedménnyel várja az érdeklődőket a szépirodalmi művektől, a szakácskönyveken keresztül, egészen a thrillerig.

 

A következő hetekben ráadásul még inkább kedvez az olvasás szerelmeseinek a BookHouse.
Minden nap 10 féle slágerkönyvet vásárolhatsz meg hihetetlenül jó áron a Teszveszen!

 

Nincs más dolgod, mint ezen az oldalon minden reggel megnézni az akciós bestseller könyvek listáját. Konkrét címeket ugyan előre nem árulunk el (bár aki keres, az talál…), de néhány írót azért érdemes megemlíteni: Jamie Oliver, Gordon Ramsay, Danielle Steel, J. K. Rowling és Stephenie Meyer. A magyarok közül: Marék Veronika, Bartos Erika, Müller Péter és Csernus Imre. És ez még csak a töredéke annak, ami Rád vár ezekben a napokban, nézz vissza minél gyakrabban!

 

Egy tipp, amit feltétlenül jegyezz meg: ne habozz sokat! Most nincs licitálás, az első öt vásárló azonnal, licit nélkül viheti az akciós slágerkönyveket!

 

Ha naprakészen szeretnél tudni minden információt, kövess minket a facebookon!

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Nincs kategorizálva

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.