Az Év TeszVesz Közössége 2010

Tegnap indult útjára az eddigi legnagyobb TeszVesz nyereményjátékunk!

Keressük Magyarország legaktívabban teszveszező települését, függetlenül attól, hogy kisváros, falu, község vagy akár Budapest egyik kerülete! A győztes az lesz, ahol a lakóhelyhez mérten a legmagasabb arányban lesznek az aktivált fiókkal rendelkező teszveszes felhasználók. A nyertes közösség tulajdonosa lesz egy csodálatos, másfél millió forint értékű, farönkökből épült játszótérnek, több babzsákfotelnek, számos mesekönyvnek és egy gyönyörű, fából készült babaháznak.

 

A verseny 2010. április 30-ig tart. Ha ügyesek vagytok, a vakációt már az új játszótéren tölthetitek! Tehát ne tétlenkedj, légy lakóhelyed főszervező teszveszese! Szólj mindenkinek, akit ismersz vagy ragaszd körbe a fél várost plakátunkkal!

 

Add tovább! Kattints ide és már küldheted is a levelet ismerőseidnek!
Nyomtass plakátot! Töltsd le, majd nyomtasd ki plakátunkat!

 

Támogatóink és partnereink

 

A fődíjat a TeszVesz.hu és a Woodwork Hungary Kft. ajánlotta fel. További nyeremények a Blup!, a Pagony, a Traff és a Játékbirodalom által felajánlott gyerekkönyvek és játékok.

 

Kíváncsi vagy minden apró részletre? Kattints ide!

 


Kövesd nyomon a TeszVesz Közösség 2010 játék részleteit!

 

Ha kíváncsi vagy a teszveszes felhasználók hozzászólásaira, akkor kattints ide és olvasd a topikot!

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Nincs kategorizálva

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.