Bankkártyás fizetés a TeszVeszen

A hónap közepén mindig aktuális kérdés, hogy hogyan egyenlítsük ki a számlánkat. Ezt eddig leginkább csak banki utalással lehetett megoldani, de most már választhatjuk a kényelmes és biztonságos bankkártyás fizetési lehetőséget is. Már több mint egy hónapja, hogy ilyen módon fizethetünk a saját oldalunkon belül. Az egész ugyanúgy zajlik, mintha egy hétköznapi bevásárlást fizetnénk ki a bolti kasszánál, így villámgyorsan jóváírják a számlánkon az összeget.

Éppen ezért, a számlafizetési határidő végén ez a legjobb megoldás, mivel azonnal beérkezik (ellentétben az utalás kb. 3 napos átfutási idejével), így megelőzhetjük, hogy a fiókunk felfüggesztésre kerüljön, akkor is, ha már kicsúsztunk az időből.

Ha eddig csak nézegetted, de nem mertél így fizetni, akkor most gyere, és nézd végig a videós útmutatót!

bankkártyás fizetés a TeszVeszen

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Hasznos linkek, Videók

Facebook hozzászólások

35 hozzászólás

 
 • deakfeco szerint:

  Erdekelne,hogy felszamitanak-e ESETI ATUTALASI DIJAT?

 • kzsolt77 szerint:

  Bocsi, rossz helyre klikkeltem, a válaszom alul külön található.

 • teszvesztunde szerint:

  Természetesen ingyenes, ugyanúgy mintha egy üzletben vásárolna.
  Viszont kizárólag csak a teszveszes számláját tudja rajta kiegyenlíteni (eladási jutalék, listázási díj stb.).

 • kzsolt77 szerint:

  Jajj ez fájt. Bankártyás fizetésről volt szó nem átutalásról. Ha a Tescoban fizetsz kártyával, az mennyibe kerül?

 • Perillustris szerint:

  Hallottál már olyanról, hogy az SMS címzettje is fizet?

 • szalaimark szerint:

  Igen, hallottunk már, de ennek nem értem mi köze ehhez…
  A bankártyás fizetésnek van díja, de ezt az fizeti, akinek megy a pénz, vagyis a TeszVesz, neked plusz költséggel az esetek 99%-ában nem jár. A maradék eset, ha a bankod ezért számít fel díjat, de ezt neked kéne tudnod… Magyarországon egyébként nincs olyan bank, ami netes fizetésér díjat számítana fel, külföldön igen, de ott is nagyon ritkán.

 • Perillustris szerint:

  Annyi köze van, hogy semmi sem lehetetlen, különösen a bankok lehúzós trükkjeinek ismeretében. Kérdezni sosem bűn.

 • Tundear1 szerint:

  Sziasztok!

  Én próbálkoztam a fizetéssel,de valami oknál fogva elutasította a befizetést.A kártyám érvényes,pénz is volt rajta és én határoztam meg az összeget.Igaz elkésve nem vagyok,de mégis elutasított.Tudtok ebben nekem segíteni?
  Előre is köszönöm : Tundear

 • Perillustris szerint:

  Dombornyomott kártyád van? Vagy speciális internetes kártyád? Mert ezek közül valamelyik kell.

 • teszvesztunde szerint:

  Szia!
  A bankkártyás fizetés indulása elején sok kártyával tesztelték a rendszer működését. Kiderült, hogy a Maestro kártyákkal nem lehet fizetni, kivétel az OTP-s Maestro kártya.
  Ez azért fordulhat elő, mert a kártyát kibocsátó bank nem engedélyezi az interneten keresztüli fizetést.

 • mona7317 szerint:

  Érdeklődnék, hogy van-e a kártyának bármilyen fenntartási költsége, számlavezetési díja ? Az értem, hogy a fizetés ingyenes, de milyen egyéb költsége van.

 • teszvesztunde szerint:

  Ezt neked kellene tudnod, mint bankkártya tulajdonosnak! 🙂

 • mona7317 szerint:

  ja és még egy kérdés, ha az árú hibás és visszafizetés van, akkor visszafelé is működik a pénz mozgás, vagy az már saját címre, számlára kell, hogy érkezzen.

 • teszvesztunde szerint:

  A saját oldalon keresztüli bankkártyás fizetés kizárólag a TeszVesz számlád kifizetésére alkalmas ❗ Nem lehet vele vásárolt árut fizetni, mert a kifizetésed nem az eladó bankszámlájára menne, hanem a TeszVesz számláján landolna… 😯

 • sweetsylva1 szerint:

  Kulfoldi dombornyomott VISA kartyat is elfogadnak?

 • emmababa szerint:

  A bankkártyás fizetést csak dombornyomottal lehet, vagy olyan nem dombornyomottal, amit a saját bankod engedélyezett. Ha dombornyomottat kérsz, annak bankonként igaz változó, de kb 5-6 ezer ft az éves díja.
  Szerintem az, hogy milyen(pl külföldi) dombornyomott az mindegy, mert én is tudok a magyarral küldföldi oldalon fizetni.

 • csibe55 szerint:

  BUÉK!
  Szeretnék többet megtudni erről a kártyáról.Akinek van azt kérdezném ez teljesen ingyenes? Valóban ingyenes? Mert nekem az mindig gyanús ha valamiért nem kell fizetni.
  Viszont azt nagyon drágállomamikor 40ft-ot kell most is fizetnem, és az OTP 390ft-ot lenyúl a pénz továbbitásáért. Kérem aki érdemben tud segitsen. öszönöm-

 • jucus21_2006 szerint:

  Szia!
  Én ezzel foglalkozom, de a bank nevét nem írhatom ide ki reklám lenne.Nekem örök életben egyszer kellett kifizetnem a bankkártya díját (2800 Ft-ot) dombornyomott VISA kártyáért. Kétévente cseréli a bank de fizetni már soha többet nem kell érte. A kérdésedre válaszolva a mi bankunk semmilyen költséget nem számol fel a kártyával történő vásárlásért, sem átutalásokért más bankba vagy saját bankba, sem havi sem éves díjat. Valóban 0 Ft-os a számla és a kártya költsége is.
  Ha többet akarsz tudni keress a tesz-veszes honlapomon ezen a néven, segíthetek hogy tudj fizetni kártyával is. jucus21_2006.
  Ott ha megkeresel még megdumáljuk hogyan tudjuk ezt elintézni.
  Üdv.

 • neuigkeiten szerint:

  Üdv!
  Nekem is kijött 40ft (évfordulós) elmaradás.
  Amikor írtam Önöknek egy kérvényt, hogy tegyük át a tartozást az ezévi egyenlegemhez, Önök elutasítottak, mondván hogy van online fizetési lehetőség, de egyenlőre ez nem lehetőségnek, hanem problémának tűnik.
  Ugyanis:
  1, a bankban ha engedélyezni szeretném a 40ft inkasszót a teszvesz számára, akkor ragaszkodnak a teszvesz címéhez amit lehet, hogy figyelmetlenségből, de sehol nem találok!!!
  2, a bankkártyám szerepel a fizethető fajták között, de (hivatalosan) nincs semmilyen “Érvényesítési kód (CVC2/CVV2)”-ja így nem tudok fizetni, mert a rendszer hiányos adatra hivatkozva elutasít.
  Maradt az utaljunk 10-szeres áron verzió.
  Nem túl korrekt, de ez van.

 • mergezettbornyu szerint:

  Szia!

  Minden kártyán van (CVC2/CVV2)- ez pedig a kártya hátoldalán lévő számsor utolsó 3 száma.
  Ezt egyébként a bankodban is megmondták volna, ha rákérdezel…

  Üdv

 • rencsi48 szerint:

  Segítséget szeretnék kérni.ha valaki számlára kéri a termék vételárát milyen bankkártyát érdemes nyitnom? és hogyan utalom az eladónak illetve a tesz-vesznek a jutalékot? mi az a listázási díj? köszönöm előre is.

 • maci0425 szerint:

  Bocsika!

  De itt csak kimondottan OTP kártyával fizethető!!…{lehet nem jol tudom?}vagy esetleg utalhatok más banki kártyával is ,természetesen internetes utalásom engedélyezett hisz neten keresztül szoktam utalni Amugy Erste bankos vagyok:)

  Köszi segitségeteket…

 • jucus21_2006 szerint:

  Szia!
  Dombornyomott kártyákat mind elfogad, tapasztalatom szerint! Nekem AXA Bankos van és nincsen semmi költsége, bár ez mindenhol a banktól függ, nekem 0 Ft-os bankszámlám van ami tényleg 0 Ft. Így a kártyával történő fizetésért sem kell fizetnem semmit és másért sem (pl. átutalások havi díj számlavezetési díj stb.)
  Üdv.

 • Luca02 szerint:

  Nekem Budapest bankos kártyám van, amivel tudok fizetni a teszvesznek is. Szóval nem csak az OTP-s jó.

 • gyevuska szerint:

  Segítséget szeretnék kérni! Napok óta nem elérhető számomra az oldalon keresztül a számlakiegyenlítés című oldal, ezért egyenlegemet nem tudom kiegyenlíteni. Mivel ezen az oldalon található meg a teszvesz bankszámlaszáma, utalni sem tudok. Ha valakienk megvan a számlaszám, kérem tegye itt közzé!

  Köszi!

 • csiszar-agnes szerint:

  Nekem sem működik, amikor ki akarom egyenlíteni, visszadob a főoldalra.
  Mikor lesz jó a rendszer?
  Mikor lehet bankártyával kiegyenlíteni a tartozást?
  Köszi a segítséget!

 • Belba11 szerint:

  jucus21_2006 (2010-02-25 13:00:16)

  Nekem 3 banknál van bankszámlám és bankkártyám : mindenütt különböző a bankszámlavezetés havi díja, és a bankkártyától függően változik a bankkártyák ÉVES DÍJA!

  Általában havi 600-800 Ft számlavezetési díjért több kedvezményt is kapunk a banktól (díjmentes NetBankos átutalások, 2-4 díjmentes ATM készpénzfelvétel havonta, díjmentes állandó átutalások, mobil számlafigyelő és kártyafigyelő szolgáltatás, stb.)…

  Általában 2000-4000 Ft-ba kerül a bankkártyák éves díja (ezt csak évente egyszer kell kifizetni) de ez is megéri, mert több banknál a bankkártyához kapunk utazási- és poggyászbiztosítást utazásainkhoz vagy baleset- vagy életbiztosítást is…

  Érdemes dombornyomott bankkártyát igényelni a bankunktól, mert ez univerzálisan használható belföldön, külföldön és interneten is!
  Néhány banknál lehetőség van webkártyát (internetkártyát) igényelni : ez díjmentes, interneten használható, csak annyi pénzt utalhatunk rá a számlánkról, amennyiért vásárolni szándékozunk, tehát a többi pénzünk abszolút biztonságban maradhat!

  Utánanéztem, vajon neked milyen bankszámlád és bankkártyád lehet, ami ingyenes havidíjú és a kártyának sincs éves díja?!
  Valóban, látom, hogy az AXA “Magánszámlá”-ja ingyenes havidíjú, csakhogy ebben minden tranzakció díjköteles, még a NetBankos átutalások is…
  Valóban nincs éves díja a bankkártyáknak, csakhogy minden ATM készpénzfelvétel díjköteles!!!
  Ja, és ha valaki NetBank (=iBanq) elérést akar a számlájához, akkor már nem 2800 Ft a számlanyitási díj, hanem 6800 Ft egyszeri díj… (Manapság már elengedhetetlen a NetBank hozzáférés!)
  Összességében ez az “ingyenes” számla és az “ingyenes” bankkártya elég sokba fog kerülni annak, aki gyakran használja a számláját átutalásra és a kártyáját készpénzfelvételre!

  Szóval, én azt javaslom azoknak, akiknek még nincs bankszámlájuk és bankkártyájuk : alaposan nézzék végig a bankok ajánlatait, részletesen böngésszék végig a “Kondíciók”-at, mert minden banknál más díjak vannak.

  A bankkártyás vásárlás díjmentes, tehát ha a TeszVesz weboldalán (vagy bárhol más weboldalon) a bankkártyáddal fizetsz, az neked semmilyen többlet költséget nem fog okozni! 🙂

 • nusi1973 szerint:

  Sziasztok!
  Ki tud segíteni,lehet hülyeséget csináltam. Vásároltam öt db terméket és nem tudtam ,hogy kell kifizetni így gyorsan átutaltam a folyószámlámról.Ugyanis szeretném minél hamarabb megkapni és a teszVesz oldalon nem jöttem rá hogy kell. Most vásároltam még itt először.
  Köszi

 • Bubamara63 szerint:

  Sziaszok!
  Mi lehet az oka, hogy nekem ez az opció nem működik.
  a második lépés után csak keresi az oldalt a böngésző, ez látszik a folyamat sávon, de soha nem találja meg.
  Így kénytelen vagyok utalással egyenlíteni. Pedig már korábban fizettem számlámat kártyával.
  üdv
  Bubamara63

 • papcsi szerint:

  sziasztok,

  A termékekre nem lesz kártyával fizetési lehetőség itt a teszveszen? Igy nem kellene utalgatni hanem a vásárlást követően egyből kifizethetné a vevő. Sok macerától megkímélné mindkét felet. Vagy Paypal??? Egy nemzetközi aukciós portálon ez kitűnően működik…..

 • detunde szerint:

  sziasztok
  én mindenhol azt hallom, hogy a bank kártya számát sehol senkinek ne adjuk meg, ha boltban vásárolok, akkor sem a számla számát kérik, hanem a pin kódot, akkor hogy is van ez?

 • detunde szerint:

  kártya számot akartam írni, számla szám helyett, bocsika

 • csehcapital szerint:

  sziasztok,
  nem vezetitek be az ABAQOOS (magyar paypal) hasznalatat?
  elerheto + info:
  https://www.abaqoos.com/
  udv

 • Ditka75 szerint:

  Sziasztok!

  Internetkártyát szeretnék nyitni,hogy könnyebben megoldjam a fizetést és ne legyen veszélyben nagyobb összegem.
  Hol milyen módon tudok ilyen kártyát-számlát nyitni?

  Köszi. Ditka

 • Valaki szerint:

  Sziasztok!
  Valaki légyszí megmondja hogy hogyan kell át utalni a teszvesznek 100ft-ot.

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.