1 forintos aukció, igen vagy nem?

Sokszor felmerül a kérdés, hogy mennyire érdemes ilyen típusú aukciót indítani, illetve egyáltalán megéri-e belevágni az 1 forintról való aukcióindításba? Hiszen ha nem jön rá sok licit, akkor bizony előfordulhat, hogy hoppon maradunk, és alacsony áron kell odaadjuk az árut a szerencsés nyertesnek.Ez sokakban félelmet kelt, de azért érdemes átgondolni az 1 forintos aukció előnyeit is:

  • Egy jól megválasztott 1 forintos aukció hatalmas reklámmal bír, sok felhasználó kifejezetten ezekre vadászik.
  • A főoldalról egy kattintással elérhető az összes 1 forintos aukció.
  • Nincs listázási díj, tehát ingyenesen indíthatod ezeket az aukciókat!

Van néhány íratlan szabály, amit érdemes figyelembe venned még az 1 forintos aukció elindítása előtt:

  • Fontos,hogy körültekintően válaszd ki a terméket! Vedd számításba, hogy nagy átlagban a márkás és értékesebb termékek kelnek el magasabb áron. Minden létező információt írj bele a leírásba! Egy csomó kérdést megspórolhatsz vele, és a felhasználók is nagyobb kedvvel licitálnak majd az aukción.
  • Ne felejtsd el, hogy a licites aukciót megváltoztatni nem lehet, így legyél nagyon precíz az indítás előtti pillanatokban!
  • 1 forintos aukciót önmagában indítani vétek! Sokan szeretnek postaköltséget spórolni, ezért nagy valószínűséggel megnézik majd az összes termékedet. Tedd bele a leírásba a “Nézd meg a többi termékemet is” linket!

Ha szereted a pörgést, az izgalmat és a meglepetést, akkor ez a típusú aukció lesz a kedvenced! Minden lehetséges! Előfordulhat, hogy indítási áron záródik majd az aukciód, de az is elképzelhető, hogy nem várt, akár többszörös áron tudod eladni a termékedet.

Nézz körül a most futó 1 forintos aukciók között! Egyértelműen látható a látogatók és a licitek számából, hogy nagy az érdeklődés ezekre az aukciókra. Ha Te is kedvet kaptál, akkor ne is vesztegesd tovább az idődet, indítsd el az 1 forintos aukcióidat! Sok licitet kívánok!

Nem tudod hogyan kezdj neki? Szerkessz vevőcsalogató aukciót, segítünk!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló

Facebook hozzászólások

7 hozzászólás

 
  • grofakos szerint:

    Teljesen igazad van.

    Az viszont rendkívül bosszantó, hogy egyesek 1 forintról indítják az aukciót, de van minimálár. Ez becsapás.

    Miért nem lehet akkor a minimálárról indítani a licitet?

    Én biztosan nem engedném meg az ilyen átveréseket

  • teszvesztunde szerint:

    Szia! A minimálár mindenki szíve joga, bár tényként vehetjük, hogy nem igazán kedvelik a felhasználók. Azt viszont mindenképpen figyelembe kell venni, hogy a minimáláras 1Forintos aukció NEM jelenik meg az 1Forintos aukciók között. 🙂

  • Suzypecs szerint:

    :-))))
    Így könnyű…

  • Karádi Tímea szerint:

    Szia! Érdeklődnék, hogy ha Én nem írok licitlépcsőt az 1 Ft-os aukcióim indításakor, akkor hogyan kerül bele 10 Ft-os licitlépcső az aukcióimba?????? Sajnos mostanában már többször jártam így veletek!!! ❓

  • hjachint szerint:

    Sziasztok, azért itt írok, mert máshogy nem tudom megtenni! Nincs publikus e-mail címetek ahová megtehetném, igazán felhesználóbarát…
    Nemrég töröltem magam az oldalatokról, mert hiába állítottam be, hogy nem kérek hírlevelet, folyamatosan kaptam. Most hogy töröltem magam, még mindig kapom a szarokat, viszont ügyesen megoldottátok, hogy reklamálni viszont már ne tudjak, mivel a kapcsolatfelvétel veletek, csak “bejelentkezés” után lehetséges!
    Hát gratulálok. Remélem pillanatok alatt összeszeditek magatokat, és nagyon gyorsan kitöröltök a rendszeretekből örökre!
    Üdv: J.
    felhasználónév: hjachint
    e-mail: hjachint@freemail.hu

  • Jolsvainé Ildikó szerint:

    Ezt a hírlevelet a(z) hjachint@freemail.hu e-mail címre küldtük. Amennyiben a jövőben nem kívánja megkapni hírlevelünket, úgy kérjük, kattintson ide! Leiratkozása 24 órán belül aktiválódik. © 2001-2012. allegroup.hu Kft. Minden jog fenntartva!

    Minden hírlevél alatt megtalálható,próbáld ki 🙂

  • zsutita szerint:

    Sziasztok!
    Én leütöttem egy 1 Ft-os aukciót, megkaptam. Az lenne a kérdésem, hogy ilyen esetben, ha 1 Ft a végösszeg, akkor mennyit adjak érte a csajnak? Mert ugye 1 Ft már nincs.
    köszi előre is a válaszokat

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.