5…4…3… PEP

 

A Profi Eladók Programjának elindulása óta többen kértétek tőlünk, valamint a blogon futó interjúkban is szinte minden Profi szóvá tette, hogy vezessünk be a listázási díjkedvezményt.

 

Mivel a Teszvesz számára elsődleges szempont, hogy a Profi Eladók széleskörű kiszolgálásban részesüljenek, ezért most örömmel jelentjük be, hogy kéréseteknek eleget téve, februártól minden Profi Eladó automatikusan 3 Forintért listázhat minden 14 napos aukciót a TeszVeszen!
(A kedvezményes listázási díj nem vonatkozik azokra az aukciókra, amelyek az emelt összegű listázási díj kategóriájába esnek. Pl. személygépkocsi, haszongépjármű, motor, ingatlan)

 

Mostantól végre anyagiakban is érezheted a Program által nyújtott előnyöket! Ha eddig halogattad, akkor most indulhat az áruválaszték bővítés vagy a raktárkészlet növelés! Ha eddig nem hirdetted bizonyos aukcióidat, most a megtakarított listázási díjból akár ezt is megteheted. Nem titkolt szándékunk, hogy a Profi Eladókat arra ösztönözzük, hogy ezt a lehetőséget kihasználva még inkább a vevők kedvében járhassanak!

 

További sikeres aukciózást kívánunk Nektek!

Kíváncsi vagy hogyan lehetnél Te is Profi Eladó? Kattints ide és olvasd el a feltételeket!

 

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: PEP

Facebook hozzászólások

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.