Ingyenes feltöltés az Antik-régiség és a Gyűjtemény kategóriákban!

blog_tv (3)

Ha a 70-es 80-as években születtél, akkor tuti biztos, hogy neked is volt valamilyen gyűjteményed. Akkoriban ez hatalmas divat volt, talán nem is létezett olyan kisfiú vagy kislány, akinek ne lett volna egy doboza tele kincsekkel. Bélyegek, pénzérmék, jelvények, hűtőmágnesek, rágópapír, majd egy kicsit később a kindercsokis figurák, mind nagy kedvencek voltak. Azóta már felnőttünk, de a gyűjtemények túlélték a padláson a hosszú éveket. Lehet, hogy most ósdinak tűnnek és porosak, de adj nekik egy esélyt, hogy újra gazdára lelhessenek! Március 8-14 között minden újonnan listázott terméket ingyen tölthetsz fel az Antik-régiség és a Gyűjtemény kategóriákba!

Fontos tudnivalók a listázási (termékfeltöltési) díj mentes hét részleteiről:

  • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség a 2017. március 8. 00:00:00 és március 14. 23:59:59 közötti időtartamra vonatkozik, a Vatera (vatera.hu), valamint a TeszVesz (www.teszvesz.hu) oldalon az Antik, régiség és a Gyűjtemény kategóriákban.
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vatera/TeszVesz Antik, régiség valamint Gyűjtemény kategóriákba újonnan feltöltött (és elindított) termékekre vonatkozik (az újraindított termékekre nem).
  • A fenti időszakban feltöltött termékek a Vatera illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • március 15. napján 00:00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalra;
  • A listázási díjmentesség (a fentebb leírtak alapján és az ott megjelölt időtartamban) a mobileszközről indított termékfelöltésre is vonatkozik.
  • A termékfeltöltésre és Vaterán valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk, valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei és a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • A Dante International Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díjmentes hét bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.
Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.