WWF óriáspanda jótékonysági aukció

A természetes erdő sokkal több, mint fával borított táj. Az erdő életközösség. Nem csak az élet sokszínűségét őrzi, de olyan szolgáltatásokat is biztosít nekünk, amelyek értéke szinte felbecsülhetetlen. Az erdő mindannyiunk életéhez hozzátartozik.
(
http://wwf.hu/)

A WWF a világ legnagyobb civil természetvédelmi szervezete, amelynek fő célkitűzése az élővilág sokféleségének megőrzése, az erőforrások fenntartható módon történő hasznosítása és a környezetszennyezés csökkentése. A WWF magyar szervezete immáron 20 éve küzd a hazai természetvédelemért, és ennek érdekében egy különleges lépésre szánták el magukat.

A szervezet eddigi életét végigkísérő egyedi, másfél méteres plüss panda most egy jótékonysági aukció keretén belül új gazdát keres!

Licitálj és Tiéd lehet ez a tündéri, pihe-puha óriás! Mint ahogy a képek is jól mutatják, eme óriáspanda kedveli az emberi közelséget, sőt a bringázástól sem riad vissza! Ne felejtsd, hogy a cukiság mögött nemes cél rejtőzik!

Licitálás a WWF óriáspandájára »

A jótékonysági aukción befolyt összeget a szervezet a hazai erdők megóvására indított projektjére fordítja.

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Jótékonyság, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.