Hírek a TeszVesz laborból: A levelesláda

Kedves Felhasználóink!

Már egy ideje nagy fejlesztések zajlanak az oldalon, amelyek várhatóan év végére, jövő év elejére fejeződnek majd be. Semmiképpen nem szeretnénk Benneteket kihagyni a folyamatból, ezért elindítjuk „Hírek a TeszVesz laborból” sorozatunkat, amelyben ezentúl tájékoztatni fogunk Benneteket a jövőbeli projektekről.

Ebben a részben egy mindenki által nagyon várt fejlesztést szeretnénk megmutatni. Ha minden jól megy, már csak pár hónap és véglegesen megoldódik a “nem kaptam levelet a TeszVesztől” probléma! Mindenki a saját oldalán belül megtalálhatja majd az értesítéseit és a rendszer üzeneteit. A fenti képen láthattok egy előnézeti tervet a leendő levelesládáról. A belső levelező rendszernek köszönhetően gyorsabban kommunikálhat egymás között vevő-eladó, ami az adás-vételek gördülékenyebb lebonyolításában is segíthet. Az üzenetek várhatóan külön mappába fognak érkezni, lehetőség lesz keresni közöttük, valamint txt formátumban exportálni is lehet majd őket!

Reméljük az újítás elnyeri tetszéseteket!
Sikeres aukciózást kívánunk minden kedves felhasználónknak!

A TeszVesz Csapata

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű

Facebook hozzászólások

8 hozzászólás

 
  • Monacica szerint:

    Végre,végre!:)Már nagyon várom!

  • Xedier08 szerint:

    Nagyon jó lesz, köszönjük! Számolom a napokat! 😀

  • Suzypecs szerint:

    Kedves Tünde!
    Nagyon, nagyon, és annál is jobban örülök ennek a sorozatnak! Örülök, hogy eljutottatok arra, hogy MINDENKIT informálva történnek az események, és nem “titokzatoskodva” ” Ugye észrevettétek???” módon! Az örömöm akkor lesz teljes, sőt talán 120%-os, ha esetleges “üzemzavarok” is ugyanilyen módon közzé teszitek. 🙂 De már haladunk a cél felé…. Tényleg örülök! 🙂
    Köszönöm!
    Suzypecs

  • MiskeyS szerint:

    Ez úgy nézem hasonló lesz mint a testvéroldali. Jól látom?
    Részemről örülök neki, számomra macerás volt a jelenlegi üzenőrendszer.
    Üdv MiskeyS

  • teszvesztunde szerint:

    Kedves Sándor!
    A levelesláda végleges kinézetével kapcsolatban még nem tudok konkrétumot mondani (még változhat), de első ránézésre tényleg hasonlít. 😉 🙂
    Üdv
    Tünde

  • MiskeyS szerint:

    Kedves Tünde!
    Bocsi, hogy ezt a furcsa módját használom egy kérdés feltételéhez, de úgy érzem a blog oldalon a hozzászólások megjelenésével gond van.
    Rendszeres olvasója vagyok a blogoknak és a fentebb lévő hozzászólásom óta több bloghoz, cikkhez próbáltam hozzászólni, de sikertelenül. Egyetlen hozzászólásom sem jelent meg, és ahogy elnézem senkié. Megjegyzem ugyan nem kívántam vitatni a véleményt, de a kapcsolatfelvételen azt mondták nem jó böngészőt használok. Az általam használt böngésző a Firefox legfrissebb változata ami elérhető és a TeszVesz oldalain minden tekintetben tökéletesen működik. Azt sem merem gondolni, hogy az oldal nem optimalizált a Firefoxhoz, mert szerintem annál igényesebbek az oldal szerkesztői, hogy kihagynák belőle.
    Gondolom, hogy mint az Ön mint szerkesztő kollégái csodálkoznak azon, hogy ennyire válasz nélkül maradnak a cikkek. kérem teszteljék le házon belül, mert szerintem Önöket is pozitívan befolyásolják az olvasók visszajelzései.
    Várom válaszát
    Üdv MiskeyS Miskey Sándor

  • MiskeyS szerint:

    Szerintem a végleges külső talán kevésbé mérvadó, csak funkcionalitásában működjön legalább úgy.
    Kb. mikorra várható?

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.