Őszi megújulás

Kedves TeszVesz felhasználók!

főoldal

Mint látjátok a mai napon sem tétlenkedtünk. A blog megnyitása után most ismét egy újítást szeretnénk bejelenteni az oldal életében. Remélem, még bírjátok szuflával, mert még nincs vége.. Hamarosan egy teljesen megújult oldallal büszkélkedhetünk. Az oldal friss és modern külsőt kap,  amiből most egy kis ízelítőt láthattok. Nem kell megijedni, a változás kizárólag az új sminkre vonatkozik, az oldal működése ugyanaz, mint eddig. Tehát semmi pánik, tessék gyönyörködni! További pillanatfelvételek az új külsővel.

aukció

bankkártyás fizetés

eladás

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű

Facebook hozzászólások

30 hozzászólás

 
  • Bedhy szerint:

    Kedves Adminok!

    Nagyon nagyon köszönjük,azt hiszem kapunk mostanában hideget-meleget,de én úgy gondolom,hogy az új szép oldal feledteti mindenkivel majd a hideg dolgokat.
    Én személy szerint nagyon örülök..mind a Blog.-nak mind az új külsőnek!

    További hasznos és jó munkát kívánok az egész csapatnak.☺

  • pietrox szerint:

    Köszönjük! 🙂

  • neszta szerint:

    Ez az oldal eddig is csodálatos volt és mindíg is az marad.Nagyon szeretem!

  • eddina szerint:

    Örülök a blognak is, és tetszik az új kinézet. Szeretem a TeszVeszt, na!

  • suzika_ui szerint:

    Kedves Adminok!
    Valóban nem lazsáltatok! Egyre szuperebb lessz az oldal!:)
    Köszönjük!
    További sok sikert a munkátokhoz!

  • Borcsi-7 szerint:

    Köszönjük, nagyon jól néz az új arculat :-))

  • Borcsi-7 szerint:

    jól néz ki

  • ditta7 szerint:

    Én nem szeretem a változásokat 🙁
    De ez egész átlátható, és jól néz ki.

  • timike_2008 szerint:

    Tényleg jól néz ki! Köszönjük! 🙂

  • teszvesztunde szerint:

    Örülök, hogy mindenkinek tetszik az új külső. 😀
    És nem utolsósorban,nagyon köszönjük a szép sorokat!

  • Hajni_Paz szerint:

    most én nem fogok ódákat zengeni a Lengyel oldalon is szét szoktam nézni, úgyhogy láttam már, gondoltam, hogy ez lesz, de nekem nem tetszik…ennyi.

  • zsolt_22 szerint:

    Kíváncsi volnék, pontosan mi a kifogásod ellene. Sokkal szebb, letisztultabb, modernebb. Egyébként, ha majd meglátod a végleges verziót, szerintem megváltozik a véleményed 🙂

  • Hajni_Paz szerint:

    sütétszürke és szögletes, inkább hi-tech fémszínű

  • zsolt_22 szerint:

    Szerintem ezek a színek nagy sikert fognak aratni, és idővel neked is tetszeni fog.

  • Hajni_Paz szerint:

    🙂 ha tetszene akkor már most is tetszene. 🙂 megszokom…

    ez a divat,, mindenki ezeket a színeket használja.én csak egy csaj vagyok…. és se a narancssárga se a sötétszürke nem a kedvenc színösszeállításom.

  • pietrox szerint:

    A lekicsinyített képernyőképeken nem igazán látszik, de sok-sok helyen a mostani szögletes négyzetek helyett lekerekített sarkú táblázatok, dobozok lesznek. Így nem lesz annyira szögletes. 🙂

  • vizivaros5 szerint:

    Egyetértek Hajni Paz-zal, ugyanolyan csúnyának látom én is az egészet mint Ő. A lengyel Allegrot elnézegetve sem változott meg a véleményem. Ezek a sötét szürke színek temetkezési vállalkozó oldalára emlékeztetnek, ki tudja talán már előre temetik a teszveszt? Vagy azt gondolják majd pont ez fogja megdobni a használatot és a forgalmat? Csak majmolják a jelenlegi külföldi trendet ezzel a rideg hightech stílussal, mert a megbízott grafikusok szerint most ez kell a népnek.

    Látszik hogy nagyon unatkoznak a fejlesztők, hogy csak ilyesmivel tudnak előrukkolni, bezzeg az építő jellegű, használatot érintő javaslatokkal nem foglalkoznak, hiába írt be az ember többször is. Például kategórioákkal kapcsolatban, üres témákat szétszednek sok alkategóriára, forgalmas témák pedig egy alkategóriákba vannak ömlesztve. Sokadik megkeresésre végül megígérték hogy majd a következő bővítésnél meggondolják a konkrét javaslatot, de persze nem történt semmi évekig.

    A lentebbi javaslatot is támogatom, hogy legyen látható, hogyha vannak kérdések és válaszok az adott termékkel kapcsolatban. Kíváncsi vagyok, mi lesz ezzel a javaslattal. Talán majd a következő egetrengető ráncfelvarrásnál?

  • hupisz szerint:

    Drága adminok! Itt a nagy megújulásban nem lehetne olyat kérnünk,hogy vagy a terméklapon látszódjanak a kérdések vagy legyen valami felirat,hogy kérdés van? Plííííííííííííííííííízzzzzzz 🙂

  • krysztasz szerint:

    Én meg voltam elégedve ezzel a verizóval is. Ilyenkor miért van szükség újításra? Komoylan, nem tudom. Időnként más oldalon is találkoztam azzal, hogy újítanak, hát legyen, én meg voltam elégedve ezzel is.
    De az tényleg jó lenne, amit hupisz írt, hogy legyen figyelmeztetés, hogy írt vki a kérdések topicba. Nem mintha enélkül nyitogatnék is egyet, hátha vki érdeklődött, de ha lenne, akkor lehet.

  • tackry szerint:

    Én nagy örömmel vettem a külső megújítását, bár egy kicsit csalódott lettem, amikor megláttam, hogy maradt a nagyrészt fehér háttér.

  • vizivaros5 szerint:

    Még az is nagyon zavaró (egyenlőre az Allegro-n), hogy nagyon nagyok a betűk és a gombok, sok felesleges köztes területtel, mintha gyerekeknek készült volna, pontosabban “hülyegyerekeknek”.
    A bal oldali kategóriák sávnak is akkora sortávolságai vannak, hogy nem lehet csak úgy ránézni és egyből kattintani, hanem még szórakozni kell egy csomót a görgővel föl és alá. Nesze neked jobb átláthatóság! Ezekről a fejlesztésekről a BKV-megbízások jutnak az eszembe. Úgy látszik mindenhol ez megy.

  • erikamonor szerint:

    Szerintem szuper lett!!!!! 🙂

  • mee85 szerint:

    Szuper lett!!!! Köszönjük!!!!!

  • suzika_ui szerint:

    Extra szuper lett! 😀

  • suzika_ui szerint:

    Az jó volna, belépsz a Teszre és üzi várna leveled érkezett . 😉

  • Bedhy szerint:

    Köszönjük szépen,nekem tetszik.
    remélem mindenki megszokja majd és elégedettek lesznek.
    Bár mint tudjuk olyan sosem lesz,hogy mindenkinek megfeleljen.

    További jó munkát…:D

  • kockagomboc szerint:

    Nekem nagyon tetszik!!!!!!!!!! SZUPER!!!!!!!!! De tényleg lehetne itt is olyan hogyha kérdés van a termékkel kapcsolatban akkor az oldalamon várjon az üzenet!!!

  • babiymano szerint:

    Sziasztok!
    Nekem is nagyon tetszik az új tesz! Egy észrevételem lenne, az utoljára megtekintett aukcióknál, van egy olyan ami licit nélküli és licites áron is lett hirdetve, érkezett a termékre licit, de itt a főoldalon csak a licit nélküli ára látszódik, pedig már az az opció eltünt a licitálással! Újra be kellett lépnem az aukció lapjára, hogy megnézzem, hogy is van most! 🙂 Bár számomra is teljesen felesleg, hogy ott van, ami olyan azt úgy is a megfigyelembe teszem és ott követem nyomon! 😉 A többiekkel eggyet értek, szerintem is nagyon rossz helyre kerültek a kiemelt aukció, én sem szoktam a lap aljára görgetni, ez után is ritka lesz! 😉
    Köszönjük az új külsőt, nekem nagyon tetszik! 🙂

  • Hajni_Paz szerint:

    ÁÁÁÁÁÁ na van egy része amit megszokni sem fogok tudni soha….

    Az Allegron ugyanis nem licitáltam és fórumot se néztem, de ez a sárga? fujjj Utálom a sárgát… kanárinak való meg csúnya házfalaknak.

  • Pami2002 szerint:

    Hát sajnos nekem sem jön be az új design. Elsőre fogtam és átállítottam a képernyő felbontását, hátha jobb lesz, de nem. Így nem látom a betüket rendesen… 🙁
    Túl elnagyolt valahogy. És valóban az sem jó, hogy a gördítő sávot kell használni ahhoz, hogy az összes kategóriát láthassam. Én pl. nem érek rá órákig keresgetni. Ha valamit nem kapok meg az első oldalon, és nem annyira érdekel, már megyek is tovább. Itt most így jártam. A vaterán minden ott van előttem.
    Persze, ha nagyon keresek majd valamit, körülnézek, majd szokom biztosan, de addig máshol nézelődöm azt hiszem. Bocsi.

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.