Újra licittörlés!

Jó hírünk van! Hamarosan újra visszaáll az önálló licittörlés lehetősége a TeszVeszen! Nincs többé várakozás és nincsenek felesleges körök az ügyfélszolgálattal. Hétfőtől (05.16) azonnal a tettek mezejére léphettek!

Licittörlés menete vásárlóként

  1. Lépj a Saját oldalaim > Vásárlás > Licitálás menübe, majd az aukció melletti „További lehetőségek” legördülő listából válaszd ki a Licittörlés kérése pontot.
  2. Kattintás után közvetlenül a licittörlési kérelem oldalon találod magad, ahol a törlés okát kiválasztva elküldheted az eladónak a kérelmedet.

A két kiválasztható ok:

  • Téves összeggel licitáltam
  • Nem tartok igényt a termékre

Ezt követően az eladó kap egy értesítő levelet, amelyben egy gombnyomással eldöntheti, hogy elfogadja-e a kérelmedet vagy sem. Figyeld a leveleződet, mert döntéséről azonnal értesítünk!

Licittörlés menete eladóként

  1. Lépj a Saját oldalaim > Eladás > Meghirdetett termékek > Licitált menübe, majd az aukció melletti „További opciók” legördülő listából válaszd ki a Licittörlés pontot.
  2. Kattintás után egy olyan oldalra érkezel, ahol láthatod az adott aukció összes licitálóját és a hozzájuk tartozó licit összegeket is. Ebben az esetben is szükség lesz a törlési ok bejelölésére.
  3. Kizárólag két esetben törölhetsz licite(ke)t:
  • A termék állapota megváltozott: az összes licit automatikusan törlésre kerül, de az aukció fut tovább.
  • A termék tönkrement: az összes licit törlésre kerül és az aukció automatikusan lezárul, majd végleg törlődik a rendszerből.

A licitálók mindkét esetben kapnak értesítőt a törlésről.

Reméljük, hogy az újra elérhető funkcióval megkönnyítjük az eladást a TeszVeszen!

További jó munkát kívánunk!

A TeszVesz csapata

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

9 hozzászólás

 
  • Suzypecs szerint:

    HALLELUJA! 😛 Már csak egy dolog és a mennyekben lennék… 💡 😛 Ha válaszolhatnák a kérelmekre…

  • emzeperix szerint:

    Tök jó! 😯 A vásárlók azt fogják hinni, hogy csak kérniük kell a licittörlést, és az eladó eldöntheti, hogy megteszi-e. Ő viszont ezt nem tudja megtenni, hiszen akkor az összes többi licitet is törölnie kellene! 😕

  • TeszVesz Tünde szerint:

    Ezt most nem értem. 😕 Miért kellene az összes licitet törölnie az eladónak?

  • puttonyos szerint:

    Sziasztok!
    Igazából az ismertetőből nem derül ki, hogy mi történik akkor, ha az eladó elfogadja a licittörlési kérelmet (automatikusan törlődik a vevő licitje? ) És mi történik, ha nem. És igen, úgy érzem, ez megint elősegíti a felelőtlem licitálásokat (de ezt már biztos tudjátok úgyis, hogy ez a “vesszőparipám” 😀

  • zsolt_22 szerint:

    Ha az eladó elfogadja a licittörlési kérelmet – törlődik a licit 🙂
    Ha nem fogadja el a licittörlési kérelmet – nem törlődik a licit 🙂

  • puttonyos szerint:

    Köszönöm 😮

  • BBB szerint:

    A termékemen volt érvényes licit, közben megkerestek egy csomó cserelehetőséggel… Ezeket nyilván elutasítottam a licit miatt, majd jött egy licittörlési kérelem, hogy “nem tartok igényt a termékre”, amit nem tudtam még csak elfogadni sem, mert csak akkor törölhetek, ha megváltozott a termék állapota, vagy tönkrement… Remek jó, elégedettebb nem is lehetnék ettől a fantasztikus lehetőségtől. 😕

  • amigdala42 szerint:

    A két választható indok kevés .Miért nem lehet saját szavakkal megirni .Pl nálam az szokott lenni , hogy elfogy a pénzem , mert több esélytelen aukciót megnyertem . Akkor megirom a licit törlési kérelmet , hogy jelenleg nem tudom kifizetni ,DE akkor se ha nem törli , mert a nincsből nem lehet .Én mindig törlöm , ha kérik .

  • moni szerint:

    Mióta van újra szabad licit törlés, azóta több licitált aukciómat törölte az eladó. 🙁
    Ha minimáláras a terméke, és csak 1 licit van rajta, törli, és nem kell kifizetnie a 120 ft.-ot.
    Ugyanez a helyzet, ha 1 ft.-os az aukció, és mégsem akarja ennyiért eladni…… 😕

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.