TOP keresések a TeszVeszen

Kétségünk sincs afelől, hogy a denevérpad nem a Batman rajongók miatt került fel a toplistára. Hát igen, az aukciózás nem egy könnyű feladat, de azért reménykedünk, hogy mindenki jól van! 🙂 Lássuk, mik voltak az utóbbi hetek legkeresettebb kulcsszavai és márkái az oldalon! Plusz jó hír, hogy mostantól azt is megmutatjuk, milyen kategóriák voltak a legnépszerűbben a TeszVeszen.

Top 10 keresés a Teszveszen

TOP 10 MÁRKA TOP 10 KULCSSZÓ, TERMÉK
IKEA betonkeverő
Next emeletes ágy
Anna, Peti, Gergő franciaágy
Adidas láncfűrész
Nike műanyag hordó
Desigual eszterga
Converse denevérpad
Mayo gumicsizma
Tommy Hilfiger diavetítő
Bioptron lámpa trambulin

Top 10 kategória a TeszVeszen

TOP 10 leglátogatottabb alkategória TOP 10 legtöbbet licitált alkategória
Női ruházat Női ruházat
Bútor Gyerek, kamasz ruházat
Gyerek, kamasz ruházat Babaruha
Női cipő Gyerek, kamasz cipő
Személygépkocsi, alkatrész felszerelés Női cipő
Kert, mezőgazdaság Szépségápolás, drogéria
Építkezés, felújítás Férfi ruházat
Gyerek, kamasz cipő Lakásdekoráció
Kerékpározás Kert, mezőgazdaság
Háztartási kisgép Konyha, konyhafelszerelés

A keresések segítenek a hatékonyabb aukciózásban, hiszen eladóink láthatják, az adott időszakban mely termékeket, márkákat keresték a vásárlók leginkább, mely kategóriák a legnépszerűbbek. Ha ezen felhasználóink által keresett témákban töltenek fel termékeket, az nagyban növeli az aukció sikerességét. A keresett termékek, márkák listája folyamatosan változik, számos szezonális tényező is befolyásolja azokat. Ezért a későbbiekben a fenti listákat folyamatosan közöljük eladóink számára itt a blogban, érdemes tehát rendszeresen visszalátogatni.

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Összes, TOP keresőszavak

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.