TOP keresések a TeszVeszen

blog_tv_crocs

Lehet imádni vagy fújolni, de az már biztos, ha megérkezik a strandidő, abban a pillanatban felkerül a toplistára a Crocs papucs! Ez idén sem történt másképp, tehát lássuk, mik voltak az utóbbi hetek legkeresettebb kulcsszavai és márkái a Teszveszen! Plusz jó hír, hogy mostantól azt is megmutatjuk, milyen kategóriák voltak a legnépszerűbben a Teszveszen.

Top 10 keresés a Teszveszen

TOP 10 MÁRKA TOP 10 KULCSSZÓ, TERMÉK
IKEA medence
Adidas trambulin
Tupperware hinta
Crocs hintaágy
Bioptron lámpa befőzőautomata
Converse rattan
Nike franciaágy
Desigual sátor
H&M emeletes ágy
Next betonkeverő

Top 10 kategória a TeszVeszen

TOP 10 leglátogatottabb alkategória TOP 10 legtöbbet licitált alkategória
Női ruházat Női ruházat
Bútor Gyerek, kamasz ruházat
Kert, mezőgazdaság Babaruha
Női cipő Női cipő
Kerékpározás Szépségápolás, drogéria
Gyerek, kamasz ruházat Férfi ruházat
Személygépkocsi, alkatrész felszerelés Gyerek, kamasz cipő
Háztartási kisgép Kert, mezőgazdaság
Építkezés, felújítás Bélyeg
Háztartási nagygép Játékfigura, plüssjáték

A keresések segítenek a hatékonyabb aukciózásban, hiszen eladóink láthatják, az adott időszakban mely termékeket, márkákat keresték a vásárlók leginkább, mely kategóriák a legnépszerűbbek. Ha ezen felhasználóink által keresett témákban töltenek fel termékeket, az nagyban növeli az aukció sikerességét. A keresett termékek, márkák listája folyamatosan változik, számos szezonális tényező is befolyásolja azokat. Ezért a későbbiekben a fenti listákat folyamatosan közöljük eladóink számára itt a blogban, érdemes tehát rendszeresen visszalátogatni.

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék: ,
Kategóriák: Összes, TOP keresőszavak

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.