Tavaszváró fecske gyártás nemcsak gyerekeknek

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekünk már nagyon tele a hócipőnk a téllel, és ha az időjósoknak hihetünk, most hétvégén sem lesz rózsás a helyzet. A hétvégére játszótéri szappanbuborék fagyasztás volt a terv, de nátha úr közbeszólt, tehát marad a négy fal, no meg a kreativitás. Hoztunk is egy szuper cuki videót, nézzétek csak meg, mi egyszerűen imádjuk!

Itt megtaláljátok a sablont, készítsetek minél több kis fecskét, hátha hamarabb megérkezik a meleg. Hiszen ahogy a mondás is tartja, “Egy fecske nem csinál nyarat!”.

És ha már minden alapanyagot felhasználtatok, akkor sincs gond, irány a kreatív, alkotó játék kategória a TeszVeszen, lehet bevásárolni. Persze szigorúan csak a gyerek kedvéért… 😛

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.