Jégimádók figyelem!

anigif_enhanced-9513-1418416467-26

Tavaly év elején hatalmas adagot kaptunk a mínuszokból, és ez remélhetőleg idén se lesz másképp, szóval most csak a jég szerelmesei figyeljenek, a többiek mehetnek vissza a takaró alá Trónok harcát nézni… 😛

Akárhogy is szuggeráljuk az előrejelzést, a Balaton befagyására még bizony várnunk kell. De szomorkodásra nincs ok, szinte már nincs is olyan város vagy fővárosi kerület, ahol ne lenne jégpálya. Korcsolyát általában minden pályán lehet kölcsönözni, de lássuk be, aki rákap a siklás ízére, annak bizony érdemes befektetni egy saját bejáratú példányra.

A nálunk található több száz korcsolya közül választhatsz klasszikus, hokis vagy akár retro darabokat, sőt a szemfülesek már egy ezresért is szerezhetnek korit maguknak. Természetesen gyerek méretből van a legnagyobb választék, de bőven van ajánlatunk női és férfi korcsolyákból is.

Ne várj a vásárlással, a jégpályák átlagosan február végéig vannak nyitva és hidd el, villámgyorsan elrepül ez a néhány hét!  Ezen a linken megtalálod az összes vidéki és fővárosi jégpályát, már csak a koridat kell előkerítened!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.