TOP keresések – 2017. december

blog_tv_top10_201712

Villámgyorsan elteltek az ünnepek, szívből reméljük, hogy jól telt a karácsony és sikerült örömet okozni a teszveszes ajándékokkal! Lássuk, mik a legkeresettebb kulcsszavak és márkák decemberben a TeszVeszen! Márkák és keresőszavak szerint is megmutatjuk, mik voltak népszerűek az elmúlt hetekben!

Top 10 keresés a Teszvesz oldalán – 2017. december

TOP 10 MÁRKA TOP 10 KULCSSZÓ, TERMÉK
Barbie elektromos cigaretta
BMW láncfűrész
C&A unikornis
IKEA babaház
Bioptron lámpa diavetítő
Mickey Mouse konyhai robotgép
Adidas fésülködő asztal
Minnie Mouse franciaágy
H&M babakocsi
UGG csizma eszterga

A keresések segítenek a hatékonyabb aukciózásban, hiszen eladóink láthatják, az adott időszakban mely termékeket, márkákat keresték a vásárlók leginkább, mely kategóriák a legnépszerűbbek. Ha ezen felhasználóink által keresett témákban töltenek fel termékeket, az nagyban növeli az aukció sikerességét. A keresett termékek, márkák listája folyamatosan változik, számos szezonális tényező is befolyásolja azokat. Ezért a későbbiekben a fenti listákat folyamatosan közöljük eladóink számára itt a blogban, érdemes tehát rendszeresen visszalátogatni.

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Összes, TOP keresőszavak

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.