Zöld játszótér gyereknapra!

Ugye senki nem felejtette el, hogy most vasárnap gyereknap lesz? Ha mégis, akkor sincs para, a szünidő úgyis már a nyakunkba liheg, építs egy olyan játszóteret, amitől az összes gyerkőcnek leesik az álla. Persze nem kérjük, hogy nyúlj mélyen a pénztárcádba, legyél inkább zöld, használj fel olyan tárgyakat, amiről soha nem gondoltad volna, hogy még mi mindenre jó lehet.

blog_tv_jatszoter

Egy öreg gumiabroncs az utakon már életveszélyes, viszont remekül helytállhat a kertben. Készíts belőle homokozót, libikókát, bunkert vagy vegyél a TeszVeszen egy csúszdát és építs mellé egy szuper mászófalat.

blog_tv_jatszoter02

Selejtezd ki az ezeréves könyvespolcot a gyerekszobából, remek játéktárolós homokozót kreálhatsz belőle viszonylag kis munkával. Kertész tanoncok veteményes kertnek is használhatják.

blog_tv_jatszoter03

A megunt trambulin is újra trendivé lesz, néhány párnával kiegészítve szuper hencsergőt varázsolhatsz. A kisméretű szobai trambulint se dobd ki, tökéletes hinta lehet belőle. Hidd el a gyerekek imádni fogják! Boldog gyereknapot! ♥

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.